Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

De Bogt bij chronisch ziek

Lieve oude dames drinken samen een kopje koffie met suiker
  • Levendige buurt
  • Betrokken zorgprofessionals
  • Naast het Westerpark
Veilig wonen bij ouderdom, een chronische ziekte of handicap. Zoekt u een Amsterdamse sfeer met veel aanspraak? Dan is woonzorgcentrum De Bogt in de levendige Spaarndammerbuurt een prima keuze. U kunt hier helemaal uzelf zijn. Het dagelijks leven gaat z’n gangetje, maar dan met de beste hulp van aardige mensen.

Snel contact met een Zorgexpert: 088 - 97 20 200

Bij ouderdom en ziekte: wonen in De Bogt

Is zelfstandig wonen niet meer goed mogelijk? Bijvoorbeeld na een beroerte, door reuma, artrose, COPD of andere chronische ziekte? Kom dan kijken in De Bogt waar respect voor elkaar heel gewoon is. Het huis ligt in de gezellige Spaarndammerbuurt. 

Uw eigen plek waar u zich thuis kunt voelen

Richt uw eenpersoonskamer in met uw eigen spullen en meubels. Hopelijk voelt u zich dan snel thuis bij ons. Er is voor u een eigen badkamer en een klein balkon. Helemaal uw eigen plek waar u privacy en rust heeft en waar wij u komen helpen en verzorgen. Vlakbij vindt u twee gezamenlijke huiskamers. Wie dat wil kan er meedoen met activiteiten.

‘Het is rustig hier en je hebt goede hulp.’
Dhr. Tjon Sien Foek

Adres
Polanenstraat 6
1013 VW Amsterdam
(020) 756 18 00
Routebeschrijving

Zorg en begeleiding

Betrokken professionals met een luisterend oor zorgen voor u. Wij zijn de hele dag en nacht aanwezig. Een vast team, zodat u vertrouwde gezichten ziet. We stemmen af wat u zelf kunt doen en wat wij doen. Medische en paramedische zorg is ook binnen handbereik.

Lekker bezig zijn

Onze activiteiten zijn al net zo divers als onze bewoners. Knutselen, houtbewerken, handwerken, een themamiddag of zanggroep met pianobegeleiding. Wie van reuring houdt, is in woonzorgcentrum De Bogt aan het goede adres. En zodra de zon schijnt genieten we in de binnentuin van het mooie weer. Ook aan de voorkant van het huis is het gezellig en maken mensen een praatje met elkaar.

Een gezellige buurt

De omgeving van De Bogt is stads en levendig. Met de Spaarndammerstraat om de hoek zijn winkels, supermarkten en cafés goed bereikbaar. Ook het Westerpark is dichtbij.

 

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!