Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

De Bogt bij dementie

Man is blij met zijn zelfgemaakte modelboot
  • Een veilig thuis
  • Gezellig en sfeervol
  • Alles voor een goede dag
De basis voor een goede dag is oprechte aandacht en gezelligheid. Dat geldt zeker bij dementie. U vindt in De Bogt altijd aardige mensen, een sfeervol huis en uitstekende begeleiding. Ritme in de dag, bekende gezichten, een huiselijke omgeving; hopelijk voelt u zich prettig in De Bogt in Amsterdam-West.

De Bogt: veilig wonen bij dementie

Naast liefdevolle aandacht is een veilige woonomgeving belangrijk bij dementie. In De Bogt hebben we het huiselijk ingericht. Er is voldoende loopruimte, zodat ook mensen die graag rondlopen zich prettig voelen. U woont in een overzichtelijke en gestoffeerde kamer van 20 tot 30 vierkante meter. Richt uw kamer in met eigen meubels en persoonlijke spullen, zodat het snel als thuis voelt.

Samen wordt het gezellig

Overdag zijn we vaak te vinden in één van de twee gezamenlijke huiskamers. Een praatje maken, koffie drinken, een tijdschrift doorbladeren: het dagelijkse leven speelt zich af in de huiskamers. We luisteren er muziek en kijken televisie. Ook eten we gezamenlijk in de huiskamer. De binnentuin van De Bogt is voor u rechtstreeks bereikbaar omdat onze afdeling op de begane grond ligt. Met mooi weer halen we graag even een frisse neus.

‘Toen we haar kamer hadden ingericht ontspande ze, zo tussen haar eigen spulletjes werd ze weer rustig.’
Annelies W.

Adres
Polanenstraat 6
1013 VW Amsterdam
(020) 756 18 00
Routebeschrijving

Zorg bij dementie

We willen u graag goed leren kennen, zodat wij beter voor u kunnen zorgen. Familie, vrienden en kennissen zijn dan ook alle dagen welkom. Zij kennen u het beste en kunnen ons helpen om u te leren kennen. Natuurlijk kunt u dag en nacht rekenen op deskundige begeleiding. We werken in vaste teams: u ziet bij ons steeds dezelfde aardige gezichten.

Bezig blijven

Knutselen, zingen, de tafel dekken, luisteren naar muziek, is er iets wat u graag wilt doen? Actief blijven is belangrijk. Met de activiteiten en bezigheden sluiten we zoveel mogelijk aan op uw interesses. Bij De Bogt zijn veel activiteiten te doen.

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!