Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Wonen in Rozenholm bij dementie (in Aalsmeer)

Verzorgster met oudere vrouw in rolstoel bij plantenwinkel
  • Liefdevolle aandacht
  • Zo thuis mogelijk
  • Uitzicht op landerijen
Bij dementie is een beschermde omgeving met vriendelijke mensen de basis voor een goede dag. U vindt in Rozenholm goede zorg, begeleiding en gezelligheid. We willen u graag goed leren kennen. Ritme in de dag, bekende gezichten, huiselijkheid: hopelijk voelt u zich prettig in Rozenholm in Aalsmeer.

Snel contact met Zorgbemiddeling: 020 - 756 00 30 of 020 - 333 43 83

Met dementie veilig wonen in Rozenholm in Aalsmeer

Uitstekende zorg en aandacht. Veilig, en indien gewenst voorspelbaar en rustgevend. Bij verpleeghuis Rozenholm zien we wie u bent. Geen mens is hetzelfde en in Rozenholm kunt u zichzelf zijn.  

'Ze zijn erg lief voor mijn vrouw, ik kom elke dag en dan gaan we een stukje wandelen. Daar geniet ze van.'
Echtgenoot van bewoonster Rozenholm

Uw eigen spullen meenemen

Er is een mooie zitslaapkamer voor u. Als u samen met uw familie de kamer inricht met eigen herkenbare spullen, voelt het sneller als thuis. De twee afdelingen, Klaproos en Pioenroos, zien er levendig en gezellig uit. Een nostalgisch behang, nisjes met bankjes om even uit te rusten en meubels die aan vroeger doen denken. Er is voldoende bewegingsruimte voor wie graag rondloopt. Elke afdeling bestaat uit vijftien bewoners.

Adres
Molenpad 4
1431 BZ Aalsmeer
(0297) 34 34 31
Routebeschrijving

Samen in de huiskamer

U bent overdag van harte welkom in de gemeenschappelijke huiskamer met open keuken. We zijn er vaak te vinden voor de gezelligheid, om een praatje te maken en om alledaagse activiteiten te ondernemen. Ook eten we er gezamenlijk.

Met oprechte aandacht

Wij zijn dag en nacht aanwezig voor deskundige begeleiding. Het zijn vaste teams, zodat u steeds weer dezelfde vertrouwde gezichten ziet. Er is medische en paramedische zorg binnen handbereik. Samen hebben we veel kennis en ervaring, zodat u kunt rekenen op goede zorg, voldoende begeleiding en oprechte aandacht.

We leren u graag beter kennen

Als het mogelijk is, maken we een afspraak bij u thuis voordat u in Rozenholm komt wonen. Dan kunnen we u alvast leren kennen. Het liefst met uw familie erbij, zodat we een levensloopbeschrijving van u kunnen maken. Hoe zag uw gezin eruit? Welke opleiding heeft u? Welke hobby’s? Wat is uw lievelingsmuziek? Zijn er bijzondere dingen gebeurd in uw leven? Als u bij ons woont kunnen we de bezigheden op u afstemmen.

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!