Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Meer informatie over Rozenholm

Bezoektijden

Vanwege het coronavirus kunnen bezoektijden veranderen. Mantelzorgers worden op de hoogte gebracht. Voor meer informatie hierover kunt u bellen naar het telefoonnr (0297) 34 34 31

Goed bereikbaar met openbaar vervoer

Rozenholm is met het openbaar vervoer (OV) goed bereikbaar.
Plan uw OV naar Rozenholm (via Google maps)

Parkeren in omgeving

Parkeren is mogelijk in de blauwe zone in de directe omgeving van Rozenholm (maximaal 2 uur). Plan uw route naar Rozenholm (via Google maps)

Faciliteiten en service

Voor u beschikbaar in Rozenholm:

  • Wi-Fi-toegang
  • Binnentuin
  • Zitten aan het water
  • Rookruimte

Kapper, pedicure en schoonheidsspecialist

Wilt u uw haren laten knippen en verzorgen of naar de schoonheidsspecialiste? Misschien wilt u naar de pedicure? De kapper, pedicure en schoonheidsspecialiste komen bij u op de kamer. Wel zo makkelijk. Vraag één van de medewerkers naar de mogelijkheden en kosten.

Activiteiten

In Rozenholm is genoeg te doen. Er zijn algemene activiteiten voor iedereen en activiteiten die op de afdeling plaatsvinden. Er is voor elke afdeling wekelijks achtentwintig uur professionele activiteitenbegeleiding aanwezig. We organiseren barbecues, gaan met u naar de markt en elke week zijn er leuke optredens.

Feestweek Aalsmeer

Iedereen in Aalsmeer kent de zomerse feestweek. Wie zin heeft viert gezellig mee. De feesttent is dichtbij. Op de vlonder aan het water zitten u en uw medebewoners eerste rang voor de bekende Pramenrace op het water.

Er op uit

De Keukenhof, het strand, de Zaanse Schans. Iedere maand gaan we er met onze eigen bus een dagje op uit.

Kerk

Elke zondag is er een kerkdienst.

Betalen met Amstelring Servicepas of pinpas

Uw aankopen in het winkeltje of het restaurant, de betaling van de kapper, uw deelname aan de kaartclub of aan een gezellige muziekavond: u betaalt in de huizen van Amstelring alles met één handige servicepas of met uw pinpas. Amstelring kiest voor betalen zonder contant geld vanwege veiligheid, gemak en kostenbesparing.

In de buurt

Rozenholm ligt in de dorpskern van Aalsmeer.

  • Winkelcentrum Aalsmeer met supermarkt en andere winkels ligt op 200 m afstand
  • Ook de dinsdagmarkt is maar 300 m lopen
  • Pinautomaat dichtbij
  • Mooie natuur voor een wandeling

Vrijwilligers en stagiaires

Onze vrijwilligers, leerlingen en stagiaires zijn goud waard. Vrijwilligers zijn in het bezit van een VOG (verklaring omtrent goed gedrag). Elke vrijwilliger vervult een belangrijke taak, zoals samen met u een boodschap doen, u halen en brengen naar activiteiten, helpen bij de maaltijd, etc.

Meehelpen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Cliëntenraad

Elk huis van Amstelring heeft een eigen cliëntenraad. De Cliëntenraad Rozenholm vertegenwoordigt de cliënten van Verpleeghuis Rozenholm. De cliëntenraad volgt het beleid van het locatiemanagement en geeft gevraagd en ongevraagd advies. De kwaliteit van de leefomstandigheden staat daarbij voorop. Iedere lokale cliëntenraad is vertegenwoordigd in de Centrale Cliëntenraad van Amstelring.

U kunt zelf deelnemen aan de cliëntenraad. Een cliëntenraad bestaat uit cliënten, familieleden, zaakwaarnemers, contactpersonen of personen die door een cliënt zijn gemachtigd.

Wilt u deelnemen aan de cliëntenraad? Neem contact op met de cliëntenraad:

  • vraag ernaar bij de receptie of de locatiemanager
  • of neem contact op via ons contactformulier 

Lees meer over alle cliëntenraden van Amstelring