Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Rozenholm bij chronisch ziek

Stagiaire MBO laat bij winkels plantjes zien aan oudere vrouw in rolstoel
  • Persoonlijke aandacht
  • Uitstekende verzorging
  • Een fijne sfeer
COPD, artrose, reuma of rolstoelgebonden zijn. Soms is het vanwege ziekte, ouderdom of na een beroerte niet meer mogelijk om thuis te wonen. Wilt u gezellig wonen met dag en nacht verzorging in de nabijheid? Dan is Rozenholm in hartje Aalsmeer een goede keuze.

Wonen met zorg bij ouderdom en ziekte

In Rozenholm in Aalsmeer vindt u een comfortabel thuis. Er is veel aandacht voor mensen die door ouderdom of een ziekte niet zelfstandig kunnen wonen. Bijvoorbeeld na een CVA (beroerte), bij artrose, hart- en vaatziekten, diabetes of andere aandoening. We zorgen met liefde en respect voor u.

Een eigen plek

Maak uw woonslaapkamer in Rozenholm gezellig door het in te richten met uw eigen meubels en persoonlijke spullen. Er is een mooi uitzicht op de omgeving. Naast uw eigen kamer is er ook een gemeenschappelijke huiskamer met open keuken. Als u wilt kunt u er koffie drinken en anderen ontmoeten. We nodigen u van harte uit om samen de maaltijden in de huiskamer te gebruiken. U kunt ook gebruik maken van de Violier. Dit is een mooie gemeenschappelijke ruimte met uitzicht op het water. U kunt hier koffie drinken met uw familie, uw verjaardag vieren of activiteiten bijwonen.

In Rozenholm is deze afdeling opgedeeld in twee units: Baccara en Sonia, elk voor 13 personen. Een overzichtelijk geheel, waardoor u uw medebewoners sneller leert kennen. Uw familie en vrienden zijn van harte welkom!

Belangrijk in uw leven

Graag bespreken we uw vragen en wensen. Misschien vindt u het prettig als we voor uw verhuizing bij u thuis komen om u beter te leren kennen. Laat ons weten wat belangrijk is in uw leven.

‘Het bevalt me heel goed hier. Ik ben geboren in Aalsmeer. Ik ken hier veel mensen.'
Bewoner van Rozenholm

Adres
Molenpad 4
1431 BZ Aalsmeer
(0297) 343 431
Routebeschrijving

Uitstekende zorgmedewerkers

U kunt rekenen op onze aanwezigheid, dag en nacht. We werken met vaste teams, zodat u steeds vertrouwde gezichten ziet. Er is medische en paramedische zorg binnen handbereik. Deze uitstekende professionals hebben veel kennis en ervaring, vooral met aandoeningen die veel bij ouderen voorkomen.

Bezig zijn en samen zijn

Vindt u het leuk om nieuwe dingen te leren, bezig te zijn of geïnspireerd te raken door een muzikaal optreden? In Rozenholm begrijpen we dat activiteiten bijdragen aan een goed gevoel, levendigheid en gezelligheid. Handvaardigheid, een kaartje leggen, beweging en muziek maken of beluisteren: er is een groot en gevarieerd aanbod.

Groen dichtbij

Voor wie graag buiten zit bij mooi weer: Rozenholm heeft mooi uitzicht over de landerijen en de grote sloot waarin gevaren wordt. Geniet van de vogels, het water, eenden en de frisse buitenlucht. Op loopafstand van Rozenholm liggen de winkels.

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!