Rozenholm bij chronisch ziek

Afbeelding van Rozenholm bij chronisch ziek
  • Persoonlijke aandacht
  • Uitstekende verzorging
  • Een fijne sfeer
COPD, artrose, reuma of rolstoelgebonden zijn. Soms is het vanwege ziekte, ouderdom of na een beroerte niet meer mogelijk om thuis te wonen. Wilt u gezellig wonen met dag en nacht verzorging in de nabijheid? Dan is Rozenholm in hartje Aalsmeer een goede keuze. Er zijn ook appartementen voor echtparen.

Wonen met zorg bij ouderdom en ziekte

In Rozenholm in Aalsmeer vindt u een comfortabel thuis. Er is veel aandacht voor mensen die door ouderdom of een ziekte niet zelfstandig kunnen wonen. Bijvoorbeeld na een CVA (beroerte), bij artrose, hart- en vaatziekten, diabetes of andere aandoening. We zorgen met liefde en respect voor u.

Een eigen plek

Maak uw woonslaapkamer in Rozenholm gezellig door het in te richten met uw eigen meubels en persoonlijke spullen. Er is een mooi uitzicht op de omgeving. Naast uw eigen kamer is er ook een gemeenschappelijke huiskamer met open keuken. Als u wilt kunt u er koffie drinken en anderen ontmoeten. We nodigen u van harte uit om samen de maaltijden in de huiskamer te gebruiken.

In Rozenholm is deze afdeling opgedeeld in twee units: Baccara en Sonia, elk voor 15 personen. Een overzichtelijk geheel, waardoor u uw medebewoners sneller leert kennen. Uw familie en vrienden zijn van harte welkom!

Belangrijk in uw leven

Graag bespreken we uw vragen en wensen. Misschien vindt u het prettig als we voor uw verhuizing bij u thuis komen om u beter te leren kennen. Laat ons weten wat belangrijk is in uw leven.

Adres
Molenpad 4
1431 BZ Aalsmeer
(0297) 343 431
Routebeschrijving

Uitstekende zorgmedewerkers

U kunt rekenen op onze aanwezigheid, dag en nacht. We werken met vaste teams, zodat u steeds vertrouwde gezichten ziet. Er is medische en paramedische zorg binnen handbereik. Deze uitstekende professionals hebben veel kennis en ervaring, vooral met aandoeningen die veel bij ouderen voorkomen.

Bezig zijn en samen zijn

Vindt u het leuk om nieuwe dingen te leren, bezig te zijn of geïnspireerd te raken door een muzikaal optreden? In Rozenholm begrijpen we dat activiteiten bijdragen aan een goed gevoel, levendigheid en gezelligheid. Handvaardigheid, een kaartje leggen, beweging en muziek maken of beluisteren: er is een groot en gevarieerd aanbod.

Groen dichtbij

Voor wie graag buiten zit bij mooi weer: Rozenholm heeft mooi uitzicht over de landerijen en de grote sloot waarin gevaren wordt. Geniet van de vogels, het water, eenden en de frisse buitenlucht. Op loopafstand van Rozenholm liggen de winkels.

‘Het bevalt me heel goed hier. Ik ben geboren in Aalsmeer. Ik ken hier veel mensen.'
Bewoner van Rozenholm
Beschikbaarheid

Voor wonen in Rozenholm kan een wachttijd zijn. Bekijk het overzicht met de wachttijden. Wilt u snel meer informatie over wonen in Rozenholm? Bel dan een Zorgexpert: 088 - 97 20 200.

Indicatie en kosten

U kunt in Rozenholm komen wonen met een:

  • zorgprofiel 5 & 7 met BOPZ bij dementie
  • zorgprofiel 6 & 8 op somatische grondslag

Bij het aanvragen van een indicatie zijn we u graag van dienst. Aarzel niet om ons hierover te bellen.

Heeft u een ander zorgprofiel? Check welke locatie het beste bij uw zorgprofiel past: zorgprofiel per locatie.

Voor wonen in een verpleeghuis of groepswoning berekent en int het Centraal Administratiekantoor (CAK) uw eigen bijdrage. Lees meer over kosten verpleeghuis.

Rondleiding en aanmelden

Wilt u een rondleiding in Rozenholm? Of meer weten over wat er mogelijk is? Onze Zorgexperts helpen u graag, ook bij het regelen van een zorgindicatie. Bel: 088 - 97 20 200. Of stuur een mail.

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!