Wij gebruiken cookies en scripts om onze website te verbeteren. Meer informatie over het privacy- & cookiebeleid van Amstelring

Print deze pagina

Nieuwsbrief OudRoze

Terug naar overzicht
28 jun '16
Nieuws en informatie over ‘roze’ wonen, zorg en welzijn.

Nieuwsbrief OudRoze (PDF)
Juli, aug, sept 2017
Een dubbel dik informatie nummer over 10 jaar roze ouderen zorg met speciale aandacht voor de Senior Pride van 2017. Veel aandacht voor de achtergrond en de mogelijkheden voor Roze Ouderenzorg en een extra uitgebreid activiteitenoverzicht.

Nieuwsbrief OudRoze (PDF)
Apr, mei, jun 2017
Nieuw: 't Roze Hart' en de Evangelische Roze vieringen bestaan al 25 jaar. Het levensverhaal van Bob (75) die 50 jaar een dubbelleven leidde en nu geen toneel meer hoeft te spelen.   Een mooie foto tentoonstelling van Gon Buurman van (vooral) vrouwen en een nieuw seizoen van de roze dames.

Nieuwsbrief OudRoze (PDF)
Jan, feb, mrt, 2017
Het verhaal van Peter Poorter die ontmoetingsplekken voor roze ouderen opzette. Vertelt verzogende Leo Kuster van De Rietvinck over de kracht van een verpleeghuis met een 'Roze loper'. En een mooi overzicht van roze activiteiten in en rond Amsterdam.

Nieuwsbrief OudRoze (PDF)
okt, nov, dec, 2016
In dit nummer aandacht voor IHLIA, een uniek cetrum dat de geschiedenis van LHBT-ers vastlegd en verzameld. Een voorbeeld hiervan met het prachtige levensverhaal van Kees Vrijland uit de serie Mensen van Amstelring. Daarnaast nog tal van activiteiten in Amsterdam en omstreken.
Nieuwsbrief OudRoze (PDF)
Juli, aug, sept 2016
Dit extra dikke nummer is tot stand gekomen door de samenwerking tussen Amstelring, Cordaan, Amsta, Gay Care, Roze 50+, Sooz en Platform Mokum Roze. Hierin veel informatie over roze activiteiten tijden de Gay Pride en vertellen organisaties en ambassadeurs over hun ervaringen en idealen.

Nieuwsbrief OudRoze (PDF)
April, mei en juni 2016
In dit nummer een portret van Anita die in het Willem Dreeshuis uit de kast kwam, aandacht voor twee Roze Loper centra en de Roze Filmclub in De Rietvinck. Ook een volle activiteiten kalender met inspirerende activiteiten.

Nieuwsbrief OudRoze (PDF)
januari, februari en maart 2016
In dit nummer informatie over enkele activiteiten in december: de tentoonstelling bij Boekhandel Vrolijk, het roze danspaleis en een literaire lezing over Benno Premsela.

Nieuwsbrief OudRoze (PDF)
juli, augustus, september 2015
In dit nummer een voorwoord van de wethouder diversiteit in Amsterdam en een uitgebreid overzicht van de roze activiteiten van de Amsterdamse en Utrechtse zorgorganisaties. Laat je inspireren!

Nieuwsbrief OudRoze(PDF)
april, mei juni 2015
In deze editie leest u bijvoorbeeld over de Roze Filmclub De Rietvinck, Roze levensverhalen in De Venser en Pink Noord borrel in Het Schouw. Ook is er aandacht voor de bijzondere fototentoonstelling met het thema religie en homoseksualiteit, tot 14 juni te zien in het Bijbels Museum. 

Nieuwsbrief OudRoze (PDF)
januari, februari en maart 2015
Dit keer o.a. over nieuwe roze activiteiten in het Schouw en over het speciale Rozenkoor: het homo-lesbo-bi-koor van Amsterdam. En een totaaloverzicht van Roze activiteiten van Amsterlring in deze maanden.

Nieuwsbrief OudRoze (PDF)
oktober, november, december 2014
In dit nummer: Nieuws over De Roze damessalon, die inmiddels haar vijde seizoen in gaat en over Roze hulpverlening.

Nieuwsbrief OudRoze (PDF)
juli, augustus, september 2014
'Amsterdam is van iedereen'. Zo luidt het motto van het nieuwe Amsterdamse college van Burgemeesters en wethouders. Alle Amsterdammers moeten zich veilig en thuis kunnen voelen in onze stad. Lees het programma van de Grey Pride.
Ditmaal een gezamenlijke uitgave van Amstelring, Amsta, Cordaan en Platform Mokum Roze


Nieuwsbrief OudRoze (PDF)
april, mei, juni 2014
Met onder meer informatie over de vele activiteiten van Amstelring, zoals het vertonen van de ontroerende film 'If these walls could talk'.


Nieuwsbrief OudRoze (PDF)
januari, februari en maart 2014
In deze nieuwsbrief meer over de Roze Loper voor Groenhof, een resulaat waar locatiemanager Nicolet Mensink en haar medewerkers  en bewoners trots op zijn. Verder de agenda voor de komende drie maanden en de filmladder  van De Rietvinck.

Nieuwsbrief OudRoze (PDF)
oktober, november en december 2013
In deze nieuwsbrief kunt u alles lezen over vriendschap, buddy zorg en wat Stichting Shiva (eventueel) voor u kan betekenen. En natuurlijk de agenda, met onder ander: bijeenkomsten Roze Salon, de filmagenda in diverse locaties en de Roze activiteiten.