Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

OudRoze Nieuwsbrief

Vanaf heden verschijnt maandelijks de Nieuwsbrief OudRoze met daarin informatie over wonen, zorg en activiteiten. Een speciale uitgave van Amstelring voor 'roze' ouderen en belangstellenden.

Wilt u maandelijks per mail de Amstelring OudRoze Nieuwsbrief met een overzicht van 'roze' activiteiten ontvangen? Meld u dan aan via deze link. Heeft u een vraag over de nieuwsbrief of onze activiteiten? Mail deze naar oudroze@amstelring.nl.

Nieuwsbrief OudRoze april 2020

Ons 4e nummer is in lijn met wat er in Nederland, en de rest van de wereld, door het Corona-virus wordt afgedwongen. Geen activiteiten in onze huizen vanwege de thuisquarantaine, maar wel activiteiten vanuit de huiskamer. Bezoek musea vanuit je luie stoel, wandel door virtuele zalen, maak kunstwerken met spullen uit het keukenkastje. Als pleister op de wonde wijzen wij graag op de online colleges van “Oud gedaan, Jong geleerd”. Zij zijn regelmatige verzorgers van lezingen/colleges in onze huizen, maar kunnen nu helaas niet naar ons komen, maar wij wel naar hen. Wij wensen je veel leesplezier!

Nieuwsbrief OudRoze maart 2020

In ons derde nummer van dit jaar besteden wij aandacht aan de persoonlijke reis van Richard Wiersma, Ralph Wilk en Ernst Coppejans. Deze laatste zou graag zien dat u met hem mee gaat op een komend avontuur. Ook aandacht voor de andere roze activiteiten zoals de koffie-ochtenden, de boekenclub en film.

Nieuwsbrief OudRoze februari 2020

In ons tweede nummer van dit jaar besteden wij aandacht aan de documentaires van Sebastiaan Kes, Valentijnsdag en aan de Roze Film. Naast De Rietvinck nu ook eenmaal in de maand in De Klinker een filmavond, waarbij op de laatste locatie de mogelijkheid is om na te praten over de film.

Nieuwsbrief OudRoze januari 2020

In dit eerste nummer van het jaar is er aandacht voor dans, de Roze Leesclub, de roze filmavond de diverse koffie ontmoetingen en de gender tentoonstelling in het Tropenmuseum.
Deze Nieuwsbrief verschijnt niet meer op papier, maar al dit nieuws kunt u maandelijks per e-mail ontvangen. U kunt zich hierop abonneren via de informatie op deze pagina.

OudRoze Nieuwsbrief okt-nov-dec 2019

In dit winternummer is er aandacht voor transgender tentoonstellingen en roze filmavonden. Deze brief verschijnt niet meer op papier, maar al dit nieuws kunt u ook per e-mail ontvangen. U kunt zich hierop abonneren via de informatie op deze pagina

OudRoze Nieuwsbrief jul-aug-sep 2019

Het is zomer, dus leven we weer toe naar de Pride Amsterdam! Zien we u ook bij één van de vele activiteiten? In deze gezamenlijke uitgave vindt u alle OudRoze zomeractiviteiten in de gemeente Amsterdam, Uithoorn en Amstelveen. 

OudRoze Nieuwsbrief apr-mei-jun 2019

Bekijk de Roze Nieuwsbrief met alle roze activiteiten voor ouderen in de regio Amsterdam en Amstelland de Meerlanden. 

OudRoze Nieuwsbrief jan-feb-mrt 2019

Bekijk de Roze Nieuwsbrief met alle roze activiteiten voor ouderen in de regio Amsterdam en Amstelland de Meerlanden.

OudRoze Nieuwsbrief okt-nov-dec 2018

Bekijk de roze buurtbijeenkomsten in en om Amsterdam, iedereen is welkom. En natuurlijk de filmagenda en de activiteitenagenda voor de komende maanden. 

OudRoze Nieuwsbrief jul-aug-sep 2018

Het is zomer dus leven we weer toe naar de Grey Pride! Zien we u ook bij een van de vele activiteiten in en rondom onze huizen? In deze gezamenlijke uitgave vindt u alle oud roze zomeractiviteiten in Amsterdam, Uithoorn en Amstelveen.  

OudRoze Nieuwsbrief april-mei-juni 2018

Woonzorgcentrum De Rietvinck is homovriendelijk en organiseert veel roze bijeenkomsten. Daarvoor ontving het onlangs - voor het achtste opeenvolgende jaar - opnieuw een Roze Loper.

OudRoze Nieuwsbrief jan-feb-mrt 2018

Eric de Rooij over het belang van een Roze Loper in verpleeghuizen, een speciaal 'roze filmdinner arrangement' en een filmkalender. Natuurlijk ook een volle activiteitenagenda voor de eerste maanden van 2018! 

OudRoze Nieuwsbrief okt-nov-dec 2017

Deze keer is het Huis van de Buurt in Roze Loper-huis De Klinker uitgelicht. Het plezier van een roze film, een filmagenda en zelfs een filmdiner arrangement in De Rietvinck. En natuurlijk een volle activiteitenagenda voor de komende maanden.

OudRoze Nieuwsbrief jul-aug-sep 2017

Een dubbeldik informatienummer over 10 jaar roze ouderenzorg met speciale aandacht voor de Senior Pride van 2017. Veel aandacht voor de achtergrond en de mogelijkheden voor Roze Ouderenzorg en een extra uitgebreid activiteitenoverzicht.

OudRoze Nieuwsbrief apr-mei-jun 2017

't Roze Hart' en de Evangelische Roze vieringen bestaan al 25 jaar. Het levensverhaal van Bob (75) die 50 jaar een dubbelleven leidde en nu geen toneel meer hoeft te spelen. Een mooie fototentoonstelling van Gon Buurman van (vooral) vrouwen en een nieuw seizoen van de roze dames.

OudRoze Nieuwsbrief jan-feb-mrt 2017

Het verhaal van Peter Poorter die ontmoetingsplekken voor roze ouderen opzette. Verzorgende Leo Kuster van De Rietvinck vertelt over de kracht van een verpleeghuis met een 'Roze Loper'. En een mooi overzicht van roze activiteiten in en rond Amsterdam.