Wij gebruiken cookies en scripts om onze website te verbeteren. Meer informatie over het privacy- & cookiebeleid van Amstelring

Print deze pagina

Verpleeghuis Het Hoge Heem
Wiegerbruinlaan 29, 1422 CB Uithoorn
Bereken route

Bezoek onze Facebook-pagina
Woonzorgcentrum Het Hoge Heem is een begrip in Uithoorn. In dit bruisende huis kent iedereen elkaar. En er is altijd iets te doen. Ouderen met dementie en lichamelijke aandoeningen zijn welkom om bij ons te komen wonen. 

Direct naar:

Wonen Zorg Kosten en indicatie | Activiteiten | Contact


Verhuizen naar een verpleeg- of verzorgingshuis is soms onvermijdelijk. Omdat u bijvoorbeeld niet meer voor uzelf kunt zorgen. Of omdat er sprake is van dementie. Verpleeghuis Het Hoge Heem is een goede keuze. U vindt er warmte, geborgenheid en gezelligheid. En tegelijkertijd de nuchterheid die onze streek kenmerkt. 
 

Verpleeghuis Uithoorn

Het Hoge Heem maakt echt onderdeel uit van de Uithoornse samenleving. Het is het enige verpleeghuis in het dorp met nabijgelegen aanleunwoningen. In uw woning heeft u uw privacy. Maar u woont niet geïsoleerd. Het huis staat midden in een woonwijk en heeft een sterke buurtfunctie.

In het sfeervolle restaurant is altijd bedrijvigheid. Bewoners drinken er samen koffie, spelen een spelletje of genieten van een optreden. Ook buurtbewoners komen graag langs voor deelname aan een activiteit. Of gewoon voor de gezelligheid. Iedereen kent elkaar: van nu of nog van vroeger. Of het nu om (buurt)bewoners, familie, medewerkers of vrijwilligers gaat. 

Winkels en groen

Houdt u van winkelen? Dicht bij Het Hoge Heem ligt een winkelcentrum waar u terecht kunt. Voor natuurliefhebbers zijn er dichtbij een park en vijver. Iets verder weg ligt het prachtige Libellebos. 

Mevrouw Heinhuis-Weijmans: ‘Ik ben gisteren met een vrijwilligster naar het concertgebouw geweest. Zij gaat vaker met mij op stap. Het is echt een vriendin geworden.’ 


Verder kijken?

Verpleeghuizen Amstelring