Wij gebruiken cookies en scripts om onze website te verbeteren. Meer informatie over het privacy- & cookiebeleid van Amstelring

Print deze pagina

Wooncentrum Willem Drees - Oostpoort
Polderweg 340, 1093KP Amsterdam
Bereken route

Grote moderne woningen in de gezellige wijk Oostpoort in Amsterdam-Oost. Het vernieuwde Woonzorgcentrum Willem Drees-Oostpoort biedt ouderen een warm thuis. Ook voor een tijdelijke zorgvraag, hospicezorg en zorg voor mensen met ziekte van Huntington kunt u bij ons terecht.

Direct naar:

Wonen Zorg Kosten en indicatie | Activiteiten Contact

De meeste mensen willen zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Verhuizen naar een woonzorgcentrum is niet altijd leuk. Maar soms is dat onvermijdelijk. Als u een ernstige ziekte heeft bijvoorbeeld. Verpleeghuis Willem Drees - Oostpoort is dan een goed alternatief. Warmte en zorgzaamheid staan bij ons voorop.

 
Verpleeghuis nieuwe stijl in Amsterdam-Oost

Woonzorgcentrum Willem Drees is sinds 2016 gesitueerd in een modern nieuw appartementencomplex. Er wonen ook andere ouderen (55 plus) in het complex.  U verblijft dus niet in een echte verpleeghuisomgeving. Dat versterkt het zelfstandig-wonen-zoals-thuis gevoel.


Levendige wijk Oostpoort

Willem Drees ligt aan de rand van de levendige nieuwe wijk Oostpoort. Er zijn genoeg mogelijkheden voor gezellige uitjes met familie, vrienden of vrijwilligers. Er is bijvoorbeeld een groot, bijna geheel autovrij, winkelgebied met een ruim aanbod aan winkels, cafés en restaurants. Ook andere highlights van Amsterdam-Oost zijn in de buurt. Zoals het prachtige park Frankendael, de kleurrijke Dappermarkt en dierentuin Artis.
 

Mevrouw Faber (89): ‘Het is fantastisch hier. Eerst woonde ik op een kleine kamer. Nu heb ik een huis met een balkon. En de winkels liggen om de hoek. Als het mooi weer is, ga ik even een broodje halen bij de bakker. Of ik loop naar de drogist om de hoek.
Wonen in OostpoortVoor meer informatie over Amstelring Oostpoort kunt u contact opnemen met één van onze zorgbemiddelaars.

020 -756 13 07
Stel uw vraag

Naar alle verpleeghuizen

ParkerenU kunt betaald parkeren in de Parkeergarage Q-Park, Polderweg 92.