Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Meer informatie over Willem Drees-Oostpoort

Bezoektijden

Familieleden, vrienden en kennissen zijn elke dag van harte welkom. Er zijn geen speciale bezoektijden.

Goed bereikbaar 

Willem Drees-Oostpoort is met openbaar vervoer (OV) goed bereikbaar. Tram 9 stopt op de Linaeusstraat en station Amsterdam Muiderpoort ligt op loopafstand. De A10, met aansluiting op de A1, A2, A4, A5 en A8, is dichtbij.

OV: Plan uw route
Eigen vervoer: Plan uw route

Parkeren in omgeving

U kunt parkeren in de directe omgeving van Verpleeghuis Willem Drees. Hier geldt betaald parkeren. Op zon- en feestdagen is parkeren gratis.

Voorzieningen

Alle voorzieningen zijn dichtbij huis. Winkelcentrum Oostpoort ligt om de hoek en aan het begin van de Polderweg ligt de Linaeusstraat. Er is een keur aan winkels, supermarkten, cafeetjes en restaurants. Even verderop vindt u het Oosterpark.

Terras en binnentuin

Er is op elke etage een groot gezamenlijk terras. Op de eerste etage is een terras met besloten binnentuin.

Activiteiten

Muziek maken, kaarten, handwerken, beweging voor ouderen, zingen en bloemschikken. In Willem Drees-Oostpoort kunt aan activiteiten deelnemen als u daar zin in heeft. Activiteitenbegeleiders en vrijwilligers helpen mee.

Kapper en pedicure

Wilt u uw haren laten knippen en verzorgen? Of wilt u naar de pedicure? De kapper en pedicure komen bij u op de kamer. Wel zo makkelijk. Vraag één van de medewerkers naar de mogelijkheden en kosten.

Vrijwilligers en stagiairs

Onze vrijwilligers en stagiairs zijn goud waard. Vrijwilligers zijn in het bezit van een VOG (verklaring omtrent goed gedrag). Elke vrijwilliger vervult een belangrijke taak, zoals samen met u een wandeling maken, meegaan met zwemmen, u halen en brengen naar activiteiten, etc.

Meehelpen? Bekijk onze vrijwilligersvacatures. Of neem contact met ons op via het contactformulier.

Lokale cliëntenraad

Elk huis van Amstelring heeft een eigen cliëntenraad. De Cliëntenraad Willem Drees-Oostpoort vertegenwoordigt de cliënten van Willem Drees-Oostpoort. De cliëntenraad volgt het beleid van het locatiemanagement en geeft gevraagd en ongevraagd advies. De kwaliteit van de leefomstandigheden staat daarbij voorop. Iedere lokale cliëntenraad is vertegenwoordigd in de Centrale Cliëntenraad van Amstelring.

U kunt zelf deelnemen aan de cliëntenraad. Een cliëntenraad bestaat uit cliënten, familieleden, zaakwaarnemers, contactpersonen of personen die door een cliënt zijn gemachtigd.

Wilt u deelnemen aan de cliëntenraad? Vraag ernaar bij de receptie of de locatiemanager.

Lees meer over de cliëntenraden van Amstelring.