Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Willem Drees-Oostpoort Huntingtonzorg

Bij de ziekte van Huntington beschermd wonen, met verzorging en behandeling dichtbij.
  • 25 jaar Huntington-ervaring
  • Ruim 2-kamerappartement
  • Lid Huntington Netwerk Nederland
Een passende omgeving waar u zich gesterkt voelt door goede specialistische zorg. In Willem Drees-Oostpoort wonen patiënten met de ziekte van Huntington in extra ruime appartementen. Alles is gericht op een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven voor elk individu.

Ziekte van Huntington: wonen in Willem Drees-Oostpoort

De ziekte van Huntington vraagt om speciale begeleiding. Ons zorgteam werkt multidisciplinair en is ervoor opgeleid om u de juiste zorg te bieden. U kunt rekenen op 25 jaar ervaring met Huntingtonzorg. We werken samen met neurologen, (neuro)psychologen en arts/onderzoekers, gespecialiseerd  in de ziekte van Huntington en erfelijkheid (klinische genetica). 

In Willem Drees - Oostpoort is ook een Polikliniek Huntington voor mensen die thuis wonen.

Ruime appartementen

Met 62 vierkante meter zijn de appartementen ruim te noemen. U heeft een eigen keuken, een woongedeelte, slaapgedeelte en badkamer. Richt uw woning samen met vrienden en familie in met uw eigen spullen, zodat het snel als thuis voelt. In totaal zijn er 12 appartementen.

‘Ik was verbaasd over de leefruimte van mijn vriendin. Groot, ruim en heel licht.’
Natasja Bijlsma

Adres
Polderweg 340
1093 KP Amsterdam
(020) 756 13 07
Routebeschrijving

Mooi ruimte voor activiteiten en ontspanning

Kom tot rust of luister naar muziek in de grote, speciale activiteiten- en ontspanningsruimte. Er zijn aangepaste stoelen, er is genoeg ruimte voor rolstoelen, en de verlichting kan ingesteld worden op wat u prettig vindt. Zowel bewoners als mensen die bij ons zijn voor een poliklinische behandeling kunnen hier terecht.

Specialistische zorg en behandeling

Er is altijd 24-uur per dag zorg aanwezig. Naast verpleegkundigen en verzorgenden werken aan uw zorg ook paramedici zoals een fysiotherapeut, diëtist, logopedist en muziektherapeut.

Huntington Polikliniek

Woont u thuis met de ziekte van Huntington? Dan, kunt u terecht in onze polikliniek. Het multidisciplinaire behandelteam behandelt u zowel thuis als in de polikliniek. Er vinden onderzoeken plaats om tot een goede diagnose te komen. U krijgt een advies, en indien nodig een behandeling. Tijdelijke opname is mogelijk, u verblijft dan in de ZorgHerberg in onze locatie. Lees meer over de Polikliniek Huntingtonzorg of bekijk hier de folder over verblijf in Willem Drees - Oostpoort bij Ziekte van Huntington

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!