Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Leo Polak tijdelijk verblijf

Duo-fiets met vrolijke dames buiten op de stoep
  • Aansterken en herstellen
  • Uitstekende zorg
  • Gezelligheid en aanspraak
Is het even niet mogelijk om thuis te wonen? Omdat u moet herstellen van een operatie of een behandeling bij een beroerte, hartklachten of longproblemen? Dan is tijdelijk verblijf bij Leo Polak een goed idee. Leo Polak is er voor ouderen, maar ook voor (jong)volwassenen. U verblijft in een prettige omgeving met uitstekende zorg.

Revalidatie in Amsterdam Nieuw-West

Revalidatie Leo Polak, een zelfstandige afdeling van woonzorgcentrum het Leo Polak, heeft 25 eenpersoonskamers in huiselijke sfeer. Bedoeld voor ouderen en (jong)volwassenen die revalideren, herstellen of uitrusten.

Als gast kunt u gebruikmaken van alle voorzieningen van het Leo Polak, zoals fysiotherapie, het internetcafé en winkeltje. Ook bent u welkom bij de activiteiten die het woonzorgcentrum organiseert.

Uitstekende zorg

Een team van vakkundige en ervaren medewerkers verleent de zorg. Zij stimuleren, trainen, mobiliseren, ondersteunen en activeren. U kunt rekenen op een compleet revalidatieprogramma. Als u dat wilt betrekken we uw familie bij uw revalidatie.

Adres
Saaftingestraat 8
1069 BW Amsterdam
(020) 756 25 00
Routebeschrijving

Familie en vrienden

Als u voor revalidatie in het Leo Polak verblijft, zijn uw familie en vrienden van harte welkom. U kunt tussen 10.00 - 22.00 uur bezoek ontvangen.

Verblijfduur en indicatie

De verblijfsduur voor revalidatie in Leo Polak varieert van een aantal dagen of weken tot maximaal 3 maanden. Een Diagnose Behandel Combinatie (DBC) is vereist en wordt aangevraagd door het ziekenhuis. Voor verblijf bij Revalidatie Leo Polak betaalt u een inkomensafhankelijke eigen bijdrage. 

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!