Leo Polak tijdelijk verblijf

Afbeelding van Leo Polak tijdelijk verblijf
  • Aansterken en herstellen
  • Uitstekende zorg
  • Gezelligheid en aanspraak
Is het even niet mogelijk om thuis te wonen? Omdat u moet herstellen van een operatie of een behandeling bij een beroerte, hartklachten of longproblemen? Dan is tijdelijk verblijf bij Leo Polak een goed idee. Leo Polak is er voor ouderen, maar ook voor (jong)volwassenen. U verblijft in een prettige omgeving met uitstekende zorg.

Zorghotel in Amsterdam Nieuw-West

Het zorghotel, een zelfstandige afdeling van woonzorgcentrum Leo Polak, heeft 25 eenpersoonskamers in huiselijke sfeer. Bedoeld voor ouderen en (jong)volwassenen die revalideren, herstellen of uitrusten.

Als gast kunt u gebruikmaken van alle voorzieningen van Leo Polak, zoals fysiotherapie, het internetcafé en winkeltje. Ook bent u welkom bij de activiteiten die het woonzorgcentrum organiseert.

Uitstekende zorg

Een team van vakkundige en ervaren medewerkers verleent de zorg. Zij stimuleren, trainen, mobiliseren, ondersteunen en activeren. U kunt rekenen op een compleet revalidatieprogramma. Als u dat wilt betrekken we uw familie bij uw revalidatie.

Adres
Saaftingestraat 8
1069 BW Amsterdam
(020) 756 25 00
Routebeschrijving

Familie en vrienden

Als u in het zorghotel verblijft, zijn uw familie en vrienden van harte welkom. U kunt tussen 10.00 - 22.00 uur bezoek ontvangen.

Verblijfduur en indicatie

De verblijfsduur in het zorghotel varieert van een aantal dagen of weken tot maximaal 3 maanden. Een Diagnose Behandel Combinatie (DBC) is vereist en wordt aangevraagd door het ziekenhuis. Voor verblijf in het zorghotel  betaalt u een inkomensafhankelijke eigen bijdrage. 

Beschikbaarheid

Voor tijdelijk verblijf in Leo Polak kan een wachttijd zijn. Bekijk het overzicht met de wachttijden. Wilt u snel meer informatie over Tijdelijk verblijf in Leo Polak? Bel dan een Zorgexpert: 088 - 97 20 200.

Indicatie en kosten

U kunt in Leo Polak komen wonen met een:

  • zorgprofiel 5 & 7 met BOPZ
  • zorgprofiel 4 & 6 op somatische grondslag
  • zorgprofiel GRZ bij revalidatie
  • zorgprofiel GRZ bij CVA revalidatie
  • zorgprofiel ELV palliatief
  • WMO bij dagbesteding

Bij het aanvragen van een indicatie zijn we u graag van dienst. Aarzel niet om ons hierover te bellen.

Heeft u een ander zorgprofiel? Check welke locatie het beste bij uw zorgprofiel past: zorgprofiel per locatie.

Voor wonen in een verpleeghuis of groepswoning berekent en int het Centraal Administratiekantoor (CAK) uw eigen bijdrage. Lees meer over kosten verpleeghuis.

Rondleiding en aanmelden

Wilt u een kijkje nemen in Leo Polak? Of meer weten over wat er mogelijk is? Onze Zorgexperts helpen u graag, ook bij het regelen van een zorgindicatie. Bel: 088 - 97 20 200. Of stuur een mail.

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!