Wij gebruiken cookies en scripts om onze website te verbeteren. Meer informatie over het privacy- & cookiebeleid van Amstelring

Print deze pagina

Verpleeghuis Eijkenhove
Bornholm 52, 2133 AB Hoofddorp
Bereken route

Bezoek onze Facebook-pagina
Warm en gemoedelijk, korte lijnen, veel aandacht voor persoonlijke wensen. Eijkenhove is een klein verpleeghuis in Hoofddorp waar veel mogelijk is. We hebben ruime aandacht voor onze bewoners en de familie. Ons verpleeghuis staat niet voor niets in de top drie van het Tevredenheidonderzoek 2015 onder cliënten en familieleden van Amstelring.

Direct naar:

Wonen | Zorg | Kosten en indicatie | Activiteiten | Contact


De meeste mensen blijven zo lang mogelijk thuis wonen. Verhuizen naar een verpleeghuis is nooit leuk. Maar soms is dat onvermijdelijk. Bijvoorbeeld als er sprake is van dementie . In dat geval is verpleeghuis Eijkenhove een goede optie.


Vissen en wandelen

Wij bieden graag passende zorg. We willen mensen zoveel mogelijk het gevoel geven dat ze kunnen wonen zoals ze dat thuis deden. Met hun huisdieren om hun heen bijvoorbeeld. Ook krijgen mensen bij ons de rust en de ruimte om de dingen te doen die ze graag willen doen. Houdt uw vader of moeder van vissen? Of van wandelen of zwemmen? In Eijkenhove proberen we aan deze wensen tegemoet te komen. Samen met de familie willen we optimale zorg bieden voor onze bewoners.


Groepswonen in Hoofddorp

Verpleeghuis Eijkenhove is een semi- kleinschalig verpleeghuis. In totaal wonen er 31 mensen (met dementie) verdeeld over drie etages. Het verpleeghuis ligt aan een bosrand in een rustige wijk in Hoofddorp. Het gebouw is verbonden met het grotere naastgelegen verpleeghuis Bornholm. Bewoners en familie kunnen, indien zij dat wensen, gebruik maken van de faciliteiten van het altijd gezellig drukke Bornholm. Er is onder andere een restaurant en een bruin café.


In de buurt

Op tien minuten lopen van Eijkenhove is winkelcentrum Skagerrak. Houdt u van wandelen en/of cultuur? Dan kunt u terecht in het nabijgelegen Haarlemmermeerse Bos en het Historisch Museum Haarlemmermeer.
 


Verder kijken?

Groepswoningen voor ouderen met dementie
Verpleeghuizen in Hoofddorp
Verpleeghuizen Amstelring