Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Eigen Haard bij dementie

Zorgzame vrouw omarmt oudere vrouw met zilverwit haar
  • Veilig wonen bij dementie
  • Hartelijk contact
  • Met betrokken families
Elke dag opnieuw liefdevolle aandacht, dat is belangrijk bij dementie. Eigen Haard is een prettig huis in Zwanenburg. Zodra thuis wonen met dementie niet meer gaat, kunt u met een gerust hart bij ons terecht. Er zijn altijd aardige mensen om u heen.

Snel contact met een Zorgexpert: 088 - 97 20 200

Bij dementie, veilig in Eigen Haard wonen

Er is in Eigen Haard een mooie zitslaapkamer voor u, met eigen badkamer. Neem gerust uw eigen meubels en spullen mee, om het gezellig te maken en zodat het echt uw kamer wordt. Met z'n allen delen we een ruime huiskamer. 

‘Mijn moeder is hier echt op haar plek. Dat geeft me een gerust gevoel’
Zoon van bewoner

Adres
Sparrenlaan 1
1161 VE Zwanenburg
(020) 497 54 44
Routebeschrijving

Huiselijkheid

Rustig de dagelijkse dingen doen. Dat geeft een vertrouwde sfeer. Net als thuis speelt het huiselijk leven zich ook hier af. We eten samen, luisteren naar de radio, doen een spel en kijken tv. Wie wil doet mee aan allerdaagse of bijzondere activiteiten. Een tijdschrift lezen, een geheugenspel, zingen of praten over vroeger. Samen met familie en vrijwilligers ontstaat er een fijne sfeer. Hopelijk voelt ook u zich snel op uw gemak.

Is het lekker weer buiten? We hebben een eigen besloten tuin en een kleine moestuin waar we graag in werken. Zodra het kan, gaan we buiten een frisse neus halen.

We leren u graag goed kennen

Als het mogelijk is, maken we al kennis met u voordat u in Eigen Haard komt wonen. We willen u graag goed leren kennen. Ook uw familie of een vriend is erbij, zodat we een levensloopbeschrijving van kunnen maken. Hoe zag uw gezin eruit? Welke opleiding of wat voor soort werk had u? En uw hobby’s? Wat is uw lievelingsmuziek? Welke bijzondere dingen zijn er gebeurd in uw leven? Als we u kennen, kunnen we u beter begrijpen en begeleiden.

Samen met uw familie en vrienden

Wie behoefte heeft aan structuur, wordt daarbij ondersteund. Wij zijn er dag en nacht en werken met vaste teams, zodat u steeds vertrouwde gezichten ziet. Goede zorg en aandacht geven we samen met uw familie, vrienden en kennissen.

 

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!