Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

De Makroon bij dementie

Man maakt tekening voor een oudere en blij kijkende vrouw
  • Vriendelijk en met aandacht
  • Goede begeleiding bij dementie
  • Kwaliteit en veiligheid
Bent u verknocht aan de binnenstad van Amsterdam en op zoek naar een veilig huis bij dementie? Kom dan eens kijken in De Makroon, een modern verpleeghuis bij de Koekjesbrug. U vindt er vriendelijke mensen en goede zorg in een mooi ruim gebouw.

Snel contact met een Zorgexpert: 088 - 97 20 200

Hoe levendig het buiten ook is, in De Makroon is het dagelijkse leven rustig en  overzichtelijk. Er is een mooie eenpersoonskamer voor u met eigen badkamer. Neemt u uw eigen spullen en kleinmeubilair mee. Daardoor zult u zich sneller op uw gemak voelen.

Vertel het ons

Geen mens heeft dezelfde achtergrond of levensstijl. Als dat mogelijk is leren we u graag al vóór uw verhuizing kennen. We luisteren naar uw verhaal, hoe uw gezin vroeger was, uw hobby’s, interesses, muziekvoorkeur. En welke bijzondere dingen er in uw leven zijn gebeurd. Zo maken we een levensloopbeschrijving en stemmen we ons werk op uw wensen af.

Alledaagse activiteiten

Er zijn twee woongroepen. De woonkamer met open keuken deelt u met uw medebewoners. Overdag zijn we hier vaak te vinden om te eten, voor de gezelligheid en om alledaagse activiteiten te ondernemen. Het leven is hier zoveel mogelijk zoals thuis.

Begeleiding met liefdevolle aandacht

U herkent ons omdat wij een vast team vormen, u ziet steeds dezelfde aardige gezichten. Het is niet saai maar ook niet te druk: activiteiten en rustmomenten wisselen zich af. U kunt rekenen op passende zorg, verpleging, behandeling en begeleiding. Wij zijn dag en nacht aanwezig voor deskundige begeleiding.

'Mijn moeder vindt het fijn om op en neer te lopen, dan raakt ze op de gang het fotobehang aan, met al die mooie beelden van de natuur en Amsterdamse gebouwen.'
Zoon van bewoonster De Makroon

Adres
Nieuwe Passeerdersstraat 6
1013 XP Amsterdam
(020) 756 11 00
Routebeschrijving

Samen met familie kunnen we meer voor u doen

Aanwezigheid, hulp en gezelschap van uw familie en vrienden is alle dagen welkom. Zij kennen u tenslotte het beste. Met u naar het ziekenhuis voor een consult, nieuwe kleren kopen, samen door een fotoboek bladeren, er is voldoende te doen. De Makroon is een dynamisch, huiselijk en volop in beweging! De saamhorigheid en betrokkenheid zijn groot. Bewoners, medewerkers, familie en vrijwilligers, iedereen kent elkaar.

Genieten in snoezelbad

Wie dat wil kan in De Makroon genieten in het snoezelbad. Een sterrenhemel met sfeervolle verlichting, bubbels, lekkere geurtjes, een muziekje erbij. Uw zintuigen worden op een prettige manier gestimuleerd. En het is natuurlijk heerlijk om te kunnen ontspannen!

Levendigheid van de stad

Er zijn ruime terrassen waar we graag zitten als het mooi weer is. Ook hebben we een prachtige, gesloten binnentuin.

Bewoners en familie over de Makroon

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!