Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Meer informatie over Eigen Haard

Bezoektijden

Familie en vrienden zijn elke dag van harte welkom. Er zijn geen speciale bezoektijden.

Goed bereikbaar met openbaar vervoer

Verpleeghuis Eigen Haard is met het openbaar vervoer (OV) goed bereikbaar.
Plan uw OV naar Eigen Haard

Parkeren in omgeving

U kunt gratis parkeren in de omliggende straten van Eigen Haard.
Plan uw route naar Eigen Haard

Huisdieren

Heeft een huisdier, bijvoorbeeld een hond, kat, kanarie of vis? In Eigen Haard mag u uw huisdier meenemen. Het is wel belangrijk dat u er zelf voor kunt zorgen. Uw bezoek mag ook altijd een huisdier (aangelijnd) meenemen.

Lekker eten bij Eigen Haard

Dagelijks koken we vers voor u. Met uw speciale wensen, houden we uiteraard rekening. In de groepswoningen zijn familie en vrienden van harte welkom om mee te helpen met koken.

Faciliteiten

In Eigen Haard vindt u de volgende faciliteiten:

  • Restaurant
  • Kapsalon
  • Pedicure
  • Biljard
  • Eigen fysiotherapiezaal
  • Dagbesteding

Activiteiten

Een Hollandse avond, een Indische avond. Eens in de maand organiseren we in het Huis van de Buurt een thema-avond over een bepaald land. Een gezellig gedekte tafel en een heerlijke maaltijd maakt er onderdeel van uit.

Eropuit

Het jaarlijkse kerstconcert in Het Concertgebouw, bustochtjes naar de bollenvelden, boottochtjes, Artis, zorgboerderij. Bij Eigen Haard trekken we er regelmatig op uit.

Betalen met Amstelring Servicepas of pinpas

Uw aankopen in het winkeltje of het restaurant, de betaling van de kapper, uw deelname aan de kaartclub of aan een gezellige muziekavond: u betaalt in de huizen van Amstelring alles met één handige servicepas of met uw pinpas. Amstelring kiest voor betalen zonder contant geld vanwege veiligheid, gemak en kostenbesparing.

In de buurt

Eigen Haard ligt midden in Zwanenburg. Als bewoner heeft u ook een (besloten) tuin of terras waar u kunt verblijven. Eigen Haard heeft ook een kleine moestuin.

Vrijwilligers en stagiairs

Eigen Haard mag zich verheugen op de inzet van zo’n 55 vrijwilligers. Dat zijn er veel en daar zijn we erg blij mee. Vrijwilligers zijn onder andere werkzaam in het Huis van de Buurt en bieden ondersteuning op de afdelingen. Ze helpen bij activiteiten en uitstapjes. Ook gaan ze met u wandelen als u dat wilt.

Cliëntenraad

Elk huis van Amstelring heeft een eigen cliëntenraad. De Cliëntenraad Eigen Haard vertegenwoordigt de cliënten van Eigen Haard. De cliëntenraad volgt het beleid van het locatiemanagement en geeft gevraagd en ongevraagd advies. De kwaliteit van de leefomstandigheden staat daarbij voorop. Iedere lokale cliëntenraad is vertegenwoordigd in de Centrale Cliëntenraad van Amstelring.

U kunt zelf deelnemen aan de cliëntenraad. Een cliëntenraad bestaat uit cliënten, familieleden, zaakwaarnemers, contactpersonen of personen die door een cliënt zijn gemachtigd.

Wilt u deelnemen aan de cliëntenraad? Vraag ernaar bij de receptie of de locatiemanager.

Lees meer over de cliëntenraden van Amstelring.