De Venser GGZ beschermd wonen

Afbeelding van De Venser GGZ beschermd wonen
  • Beschermd wonen
  • Structuur en regelmaat
  • Betrokken medewerkers
Zijn uw gezondheidsklachten ontstaan door problemen in het verleden? Is alleen thuis wonen geen optie voor u, maar beschermd wonen wel? Dan kan HVO Querido u aanmelden bij De Venser. U vindt bij ons regelmaat, rust en aardige mensen om u heen, kortom: een nieuw thuis.

Beschermd wonen GGZ zorg: De Venser - Amsterdam Zuidoost

Het is er gezellig, u heeft een eigen plek en kunt rekenen op oprechte aandacht van ons. Bij De Venser zijn mensen welkom die gezondheidsklachten kregen door problematiek in het verleden. Wij bieden u woonbegeleiding, U woont grotendeels zelfstandig

Elk appartement is ongeveer 25 vierkante meter groot en heeft een badkamer, toilet en balkon. En u heeft ook een klein keukentje met een kookplaat. Er zijn in totaal 13 appartementen voor beschermd wonen.

'Het gaat erom dat je aardig, eerlijk en verdraagzaam bent.'
De heer Felter

Adres
Berthold Brechtstraat 1
1102 RA Amsterdam
(020) 756 52 00
Routebeschrijving

Aanspraak en een lekkere kop koffie

Privacy is er volop in uw appartement, maar af en toe een praatje maken kan ook fijn zijn. Daarom heeft elke etage een gemeenschappelijke huiskamer. We zijn er te vinden voor de koffie en activiteiten.

Volop afwisseling

In De Venser bruist het van de activiteiten en vieringen. Sommige mensen vinden het leuk iets met hun handen te doen, anderen willen nieuwe dingen leren en meemaken. Samen met vrijwilligers krijgen we veel voor elkaar.

Amsterdam Zuidoost

Woonzorgcentrum De Venser ligt in De Venserpolder in Amsterdam Zuidoost. Op een steenworp afstand ligt de Amsterdam ArenA. Winkelcentrum De Amsterdamse Poort en het wijkgezondheidscentrum zijn dichtbij. Houdt u ervan om wat te wandelen? De Venser heeft een grote prachtige tuin met bomen en een vijver.

Beschikbaarheid

Voor Beschermd Wonen in De Venser kan een wachttijd zijn. Bekijk het overzicht met de wachttijden.

Indicatie en kosten

Indicatie
Voor Beschermd Wonen (GGZ) in De Venser doet uw behandelend arts een Wmo-aanvraag. Dat loopt via de Centrale Toegang voor Beschermd wonen van de gemeente Amsterdam (GGD).

Kosten
Voor Beschermd Wonen betaalt u een eigen bijdrage aan het CAK. Namens de gemeente bepaalt het CAK de hoogte van uw eigen bijdrage. Die is onder andere afhankelijk van uw inkomen.

Rondleiding en aanmelden

Wilt u een rondleiding in De Venser? Onze Zorgexperts helpen u graag. Bel: 088 - 97 20 200. Of stuur een mail.

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!