Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

De Venser GGZ wonen

Vrolijke oudere man met donkere huidskleur en groene kamerplanten
  • Beschermd GGZ wonen
  • Structuur en regelmaat
  • Betrokken medewerkers
Zijn uw gezondheidsklachten ontstaan door problemen in het verleden? Is alleen thuis wonen geen optie voor u, maar beschermd wonen wel? Dan kan uw (huis)arts GGZ Wonen (Wlz) voor u aanvragen. Bij ons in De Venser vindt u regelmaat, rust en aardige mensen om u heen, kortom: een nieuw thuis.

De Venser beschermd GGZ wonen - Amsterdam Zuidoost

Het is er gezellig, u heeft een eigen plek en kunt rekenen op oprechte aandacht van ons. Bij De Venser zijn mensen welkom die gezondheidsklachten kregen door problematiek in het verleden. U woont grotendeels zelfstandig.

Elk appartement is ongeveer 25 vierkante meter groot en heeft een badkamer, toilet en balkon. En u heeft ook een klein keukentje met een kookplaat. Er zijn in totaal 13 appartementen voor GGZ wonen.

'Het gaat erom dat je aardig, eerlijk en verdraagzaam bent.'
De heer Felter

Adres
Berthold Brechtstraat 1
1102 RA Amsterdam
(020) 756 52 00
Routebeschrijving

Aanspraak en een lekkere kop koffie

Privacy is er volop in uw appartement, maar af en toe een praatje maken kan ook fijn zijn. Daarom heeft elke etage een gemeenschappelijke huiskamer. We zijn er te vinden voor de koffie en activiteiten.

Volop afwisseling

In De Venser bruist het van de activiteiten en vieringen. Sommige mensen vinden het leuk iets met hun handen te doen, anderen willen nieuwe dingen leren en meemaken. Samen met vrijwilligers krijgen we veel voor elkaar.

Amsterdam Zuidoost

Woonzorgcentrum De Venser ligt in De Venserpolder in Amsterdam Zuidoost. Op een steenworp afstand ligt de Johan Cruijff ArenA. Ook winkelcentrum De Amsterdamse Poort en het wijkgezondheidscentrum zijn dichtbij. Houdt u van groen en vindt u het fijn om wat te wandelen? De Venser heeft een grote tuin met bomen en een vijver.

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!