Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Verpleeghuizen Amsterdam-Zuidoost

Woont u in Amsterdam-Zuidoost? Het ruim opgezette stadsdeel kent veel levendigheid: bedrijven, winkelcentra, voetbalstadion, scholen, bioscoop en Ziggodome. Er is veel te doen. Naast al die bedrijvigheid is er ook ruimte, rust, groen en leuke woonbuurten. Iedere buurt heeft iets speciaals, een eigen sfeer. Wonen in Amsterdam Zuidoost is kiezen voor de combinatie van rust en gezelligheid, met alle voorzieningen dichtbij. Ook bij het ouder worden, wanneer u hulp en zorg nodig heeft, kunt u in Zuidoost blijven wonen.

Welke verpleeghuizen zijn er in Amsterdam-Zuidoost?

In Amsterdam-Zuidoost liggen meerdere verpleeghuizen of verzorgingshuizen (ook wel verzorgingstehuis of bejaardentehuis genoemd). In de wijk Venserpolder vindt u woonzorgcentrum De Venser. Wat voor heel Zuidoost geldt, is ook in De Venser merkbaar: iedereen kan zichzelf zijn en blijven.

Respect voor elkaar hebben is hier heel normaal

Respect voor de keuzes die u maakt, voor wie u bent en hoe u uw leven indeelt, dat is hier heel normaal. Daarom is wonen in De Venser zo vanzelfsprekend. U voelt zich snel op uw gemak, want de sfeer is informeel, vriendschappelijk en met respect voor uw privacy. De Venser is één van de vijf huizen van Amstelring met het keurmerk De Roze Loper

Verpleeghuis Amsterdam-Zuidoost: