Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

De Venser bij chronisch ziek

Verzorgende praat gezellig met oudere vrouw op een bank
  • Levendig en dynamisch
  • Trots op de diversiteit
  • Echtparen welkom
Wilt u graag hartelijke mensen om u heen? En bent u verknocht aan Amsterdam-Zuidoost? Dan is woonzorgcentrum De Venser echt iets voor u. Wie door ouderdom, ziekte of een handicap niet meer thuis kan wonen, vindt hier de beste zorg. Direct zal de levendigheid opvallen en, niet te vergeten, onze prachtige tuin.

Chronisch ziek of handicap: wonen in De Venser - Amsterdam Zuidoost

Wij gaan er voor: oprechte aandacht en de beste zorg. Mensen met een chronische ziekte of handicap zijn van harte welkom. Bijvoorbeeld bij reuma, COPD, de ziekte van Parkinson, na een beroerte, bij artrose, diabetes of de gevolgen van ouderdom. Bijzonder is dat u ook samen met uw partner bij ons kunt wonen.

Uw eigen appartement

Als u het appartement inricht met uw eigen meubels en spullen, zult u zich er snel thuis voelen. Elk appartement is ongeveer 25 vierkante meter groot en heeft een badkamer, wc en balkon. En u heeft ook een klein keukentje met een kookplaat. Voor echtparen zijn er in De Venser enkele tweepersoons appartementen beschikbaar. Deze zijn groter en hebben een aparte slaapkamer.

'Ik heb hier vriendinnen gemaakt en we doen allerlei handwerkjes. Steeds iets anders, echt leuk!'
Bewoonster in De Venser

Adres
Berthold Brechtstraat 1
1102 RA Amsterdam
(020) 756 52 00
Routebeschrijving

Even een praatje maken?

Privacy is er volop in uw appartement, maar af en toe een praatje maken kan ook fijn zijn. Daarom heeft elke etage een gemeenschappelijke huiskamer. We zijn er te vinden voor de koffie, gezellige activiteiten en we gebruiken er de broodmaaltijd. Wilt u liever in uw appartement ontbijten? Dat kan natuurlijk ook.

Volop afwisseling

In De Venser bruist het van de activiteiten en vieringen. Sommige mensen vinden het leuk iets met hun handen te doen, anderen willen nieuwe dingen leren en meemaken. Samen met vrijwilligers en actieve familieleden krijgen we veel voor elkaar. We zijn trots op de verschillende culturen met bijbehorende speciale feestdagen en gewoonten.

Amsterdam Zuidoost

Verpleeghuis De Venser ligt in De Venserpolder in Amsterdam Zuidoost. Op een steenworp afstand ligt de Johan Cruijff ArenA. Winkelcentrum De Amsterdamse Poort en het wijkgezondheidscentrum zijn dichtbij. Houdt u ervan om wat te wandelen en van de natuur te genieten? De Venser heeft een grote prachtige tuin met bomen en een vijver.

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!