Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

De Venser tijdelijk verblijf

Woonbegeleider en oudere vrouw lezen samen een tijdschrift
  • Herstellen en uitrusten
  • Met alle gezelligheid
  • Goede tijdelijke zorg
Bent u op zoek naar tijdelijk verblijf, omdat u hulp en zorg nodig heeft? In De Venser kunt u tijdelijk logeren. U komt een een paar dagen tot paar weken bij ons wonen. Bijvoorbeeld omdat u na een operatie nog moet herstellen. Of omdat u wacht op een plaatsje in het woonzorgcentrum. Misschien heeft uw mantelzorger een rustpauze nodig. We helpen u graag met wat u nodig heeft om aan te sterken.

Snel meer weten? Bel onze Zorgexperts: 088 - 97 20 200

Tijdelijk verblijf in De Venser - Amsterdam Zuidoost

Wij gaan er voor: oprechte aandacht en de beste zorg. Kunt u tijdelijk niet thuis wonen? Bijvoorbeeld door een operatie of omdat u wacht op een plaatsje in een verpleeghuis? In woonzorgcentrum De Venser in Amsterdam Zuidoost bent u van harte welkom. Logeren met zorg, dat kan voor een paar dagen tot een paar weken.

‘Ik vond het zo fijn dat ik niet meteen naar huis hoefde na die heupoperatie. Thuis had ik het nooit in mijn eentje gered.’
Een bewoonster die tijdelijk in De Venser woont

Adres
Berthold Brechtstraat 1
1102 RA Amsterdam
(020) 756 52 00
Routebeschrijving

Even een praatje maken?

Privacy is er volop in uw eigen kamer met badkamer, maar af en toe een praatje maken kan ook fijn zijn. Elke etage heeft een gemeenschappelijke huiskamer. We zijn er te vinden voor de koffie, gezellige activiteiten en we gebruiken er de broodmaaltijd.

Volop afwisseling

In De Venser bruist het van de activiteiten en vieringen. Sommige mensen vinden het leuk iets met hun handen te doen, anderen willen nieuwe dingen leren en meemaken. Samen met vrijwilligers en actieve familieleden krijgen we veel voor elkaar. We zijn trots op de verschillende culturen met bijbehorende speciale feestdagen en gewoonten.

Amsterdam Zuidoost

Verpleeghuis De Venser ligt in De Venserpolder in Amsterdam Zuidoost. Op een steenworp afstand ligt de Johan Cruijff ArenA. Winkelcentrum De Amsterdamse Poort en het wijkgezondheidscentrum zijn dichtbij. Wilt u een stukje wandelen? De Venser heeft een grote prachtige tuin met bomen en een vijver.

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!