Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Groenelaan tijdelijk verblijf

Troostende woorden voor verdrietige oudere vrouw
  • Eigen kamer
  • Deskundige medewerkers
  • Optimaal herstellen
Is thuiswonen nu even geen optie? Omdat u moet herstellen van een operatie of een behandeling bij hartklachten, longproblemen of een beroerte? Dan is tijdelijk verblijf in Groenelaan een goede zet. Er is een uitstekende samenwerking met Ziekenhuis Amstelland, dat tegenover Groenelaan ligt. U vindt in Groenelaan een prettige omgeving met uitstekende zorg.

Snel contact met een Zorgexpert: 088 - 97 20 200

Tijdelijk verblijf in Amstelveen

Er zijn twee afdelingen met elk 18 bewoners. U heeft een eigen kamer en met twee bewoners deelt u een gezamenlijke badkamer. Als dat nodig is, kan uw familie blijven overnachten. Op deze afdelingen heerst een huiselijke sfeer.

Anderen ontmoeten

Andere bewoners ontmoet u in de huiskamers of de serre bij Duinroos en Waterlelie. Daar wordt gegeten, u kijkt er televisie of doet mee aan activiteiten. Denk aan kookactiviteiten, handmassage, puzzelen en schilderen.

Lekker eten in Groenelaan

U heeft dagelijks een keuze uit meerdere menu’s. Met uw speciale wensen houden we uiteraard rekening. Bezoekers kunnen tegen betaling mee lunchen. Ook zijn er regelmatig themadagen met aangepaste maaltijden, bijvoorbeeld stamppottendag, een BBQ, een paasbrunch of een vislunch.

Adres
De Helpende Hand 9
1186 AB Amstelveen
(020) 426 66 00
Routebeschrijving

Volop activiteiten

Actief bezig zijn draagt bij aan herstel. We horen graag waar uw voorkeur naar uit gaat. Groenelaan staat bekend om de leuke en afwisselende activiteiten. Lees meer over activiteiten in Groenelaan. 

Nabij winkelcentrum en park

Houdt u van winkelen? Wilt u of uw familie boodschappen in de omgeving doen? Via het nabijgelegen park komt u snel in Winkelcentrum Groenhof in Amstelveen. Hier vindt u twee grote supermarkten en veel speciaalzaken. Ook het Stadshart van Amstelveen is in de buurt.

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!