Groenelaan tijdelijk verblijf

Afbeelding van Groenelaan tijdelijk verblijf
  • Eigen kamer
  • Deskundige medewerkers
  • Optimaal herstellen
Is thuiswonen nu even geen optie? Omdat u moet herstellen van een operatie of een behandeling bij hartklachten, longproblemen of een beroerte? Dan is tijdelijk verblijf in Groenelaan een goede zet. Er is een uitstekende samenwerking met Ziekenhuis Amstelland, dat tegenover Groenelaan ligt. U vindt in Groenelaan een prettige omgeving met uitstekende zorg.

Snel contact met een Zorgexpert: 088 - 97 20 200

Tijdelijk verblijf in Amstelveen

Er zijn twee afdelingen met elk 18 bewoners. U heeft een eigen kamer en met twee bewoners deelt u een gezamenlijke badkamer. Als dat nodig is, kan uw familie blijven overnachten. Op deze afdelingen heerst een huiselijke sfeer.

Anderen ontmoeten

Andere bewoners ontmoet u in de huiskamers of de serre bij Duinroos en Waterlelie. Daar wordt gegeten, u kijkt er televisie of doet mee aan activiteiten. Denk aan kookactiviteiten, handmassage, puzzelen en schilderen.

Lekker eten in Groenelaan

U heeft dagelijks een keuze uit meerdere menu’s. Met uw speciale wensen houden we uiteraard rekening. Bezoekers kunnen tegen betaling mee lunchen. Ook zijn er regelmatig themadagen met aangepaste maaltijden, bijvoorbeeld stamppottendag, een BBQ, een paasbrunch of een vislunch.

Adres
De Helpende Hand 9
1186 AB Amstelveen
(020) 426 66 00

Volop activiteiten

Actief bezig zijn draagt bij aan herstel. We horen graag waar uw voorkeur naar uit gaat. Groenelaan staat bekend om de leuke en afwisselende activiteiten. Lees meer over activiteiten in Groenelaan. 

Nabij winkelcentrum en park

Houdt u van winkelen? Wilt u of uw familie boodschappen in de omgeving doen? Via het nabijgelegen park komt u snel in Winkelcentrum Groenhof in Amstelveen. Hier vindt u twee grote supermarkten en veel speciaalzaken. Ook het Stadshart van Amstelveen is in de buurt.

Beschikbaarheid

Voor wonen in Groenelaan kan een wachttijd zijn. Bekijk het overzicht met de wachttijden. Wilt u snel meer informatie over wonen in Groenelaan? Bel dan een Zorgexpert: 088 - 97 20 200.

Indicatie en kosten

U kunt in Groenelaan komen wonen met een:

  • zorgprofiel 5 & 7 met BOPZ
  • zorgprofiel 6 & 8 op somatische grondslag
  • ELV hoog bij tijdelijk verblijf
  • WMO bij dagbesteding

Bij het aanvragen van een indicatie zijn we u graag van dienst. Aarzel niet om ons hierover te bellen.

Heeft u een ander zorgprofiel? Check welke locatie het beste bij uw zorgprofiel past: zorgprofiel per locatie.

Voor wonen in een verpleeghuis of groepswoning berekent en int het Centraal Administratiekantoor (CAK) uw eigen bijdrage. Lees meer over kosten verpleeghuis.

Rondleiding en aanmelden

Wilt u een kijkje nemen in Groenelaan? Of meer weten over wat er mogelijk is? Onze Zorgexperts helpen u graag, ook bij het regelen van een zorgindicatie. Bel: 088 - 97 20 200. Of stuur een mail.