Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Verpleeghuizen Amsterdam-Zuid

Woont u ook in Amsterdam-Zuid? Hier is alles wat u nodig heeft: veel ruimte, mooie huizen, werkgelegenheid, winkelcentra, sportclubs, goed openbaar vervoer en het gezellige Amstelpark. De Zuidas met zijn kantoren, de universiteit en het VUmc: dit maakt het tot een levendig stadsdeel. Wie er woont, wil er vaak gewoon blijven wonen, ook als er hulp of zorg nodig is.  

Welke verpleeghuizen zijn er in Amsterdam-Zuid?

Er zijn in Amsterdam-Zuid enkele verpleeghuizen of verzorgingshuizen (ook wel verzorginshuis of bejaardenhuis genoemd). In de wijk Buitenveldert, tussen het Amstelpark en het VUmc vindt u het verpleeghuis Vreugdehof. Tegen de grens van Amstelveen aan, ligt de kleinschalige groepswoning Noordhollandstraat. En in het VUmc bevindt zich de Transferafdeling van Amstelring.

Revalidatie voor ouderen in Verpleeghuis Vreugdehof

Revalideren kan wat lastiger zijn als u al op leeftijd bent. Verpleeghuis Vreugdehof heeft de kennis en ervaring in huis om u te helpen bij uw herstel. Revalidatie bij de oudere mens wordt Geriatrische Revalidatie genoemd. Het gaat vaak om combinaties van ziekten zoals reuma, artrose, diabetes, COPD of hartfalen, en een val, ongeluk of operatie. Aansterken en een maximaal herstel bereiken is het doel.

Verpleeghuis Amsterdam-Zuid: