Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Revalideren in Vreugdehof

Fysiotherapeut helpt oudere vrouw op fietstrainer ergo
  • Aansterken en herstellen
  • Speciaal voor ouderen
  • Professionele begeleiding
Bent u aan uw heup of knie geopereerd? En wilt u aansterken, oefenen en herstellen? Dan is de revalidatieafdeling van Vreugdehof een goede keuze. U werkt er onder professionele begeleiding aan uw herstel. Revalideren kan ook nodig zijn na een ongeluk of oncologische behandeling. In Vreugdehof is de revalidatie er speciaal voor de ouder wordende mens.

Snel contact met een Zorgexpert: 088 - 97 20 200

Samen werken aan herstel

Revalideren kan iets moeilijker zijn als u op leeftijd bent. Veel mensen kiezen daarom voor de revalidatieafdeling van Vreugdehof. Hier is namelijk de kennis en ervaring in huis om u te helpen met herstellen. U kunt rekenen op enthousiaste begeleiding. Samen maken we een revalidatieplan om een zo groot mogelijke zelfredzaamheid te bereiken.

Wanneer is revalidatie nodig?

Revalideren kan noodzakelijk zijn als u bijvoorbeeld:

  • geopereerd bent voor een nieuwe heup of knie
  • werd behandeld voor een ernstige ziekte en u uw conditie wilt opbouwen
  • of, als u na een val of ongeluk iets heeft gebroken

Wat voor u belangrijk is

We stellen in overleg met u een plan op. Het doel is altijd om u weer zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. Daarbij houden we rekening met uw persoonlijke situatie thuis. En met wat u belangrijk vindt. U werkt bijvoorbeeld aan het verbeteren van uw conditie of spierkracht. En u oefent met dagelijkse handelingen, zoals uit bed komen, opstaan vanuit een stoel of bestek vasthouden. Voor iedereen zal dat anders zijn. Uw mantelzorger betrekken wij daar graag bij.

Adres
De Klencke 111
1083 HH Amsterdam
(020) 541 61 11
Routebeschrijving

Gericht op herstel

U zult merken dat er veel in het teken staat van revalidatie en herstel. Ook bij dagelijkse handelingen en bezigheden motiveren wij u om verder te komen. Natuurlijk zijn voldoende rust, ontspanning en gezelligheid ook belangrijk bij herstel.

Multidisciplinaire zorg

Ons team staat voor u klaar om samen met u te werken aan uw herstel. We helpen u om alle aspecten van uw revalidatieproces goed te doorlopen. De specialist ouderengeneeskunde is uw behandelend arts en als dat nodig is, kunt u rekenen op begeleiding van een fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist, logopedistmaatschappelijk werker, (neuro)psycholoog, geestelijk verzorger en tandarts.

Oefenruimtes

Er is een ruime eenpersoonskamer voor u beschikbaar, met een gedeelde badkamer en toilet. Op uw kamer heeft u een kledingkast, nachtkastje en een tafel met stoel. Andere bewoners ontmoet u in de gezamenlijke huiskamers of in de oefenruimtes van de fysiotherapeut. In de huiskamer is het prettig vertoeven voor een praatje, koffie en de maaltijden.

‘Ik ben bij mijn dochter van de trap gevallen, gebroken voet, gekneusde schouder en nog veel meer. Maar hier kan ik rustig aan weer op krachten komen, fijne mensen ook.’
Revalidant in Vreugdehof

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!