Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Leo Polak bij chronisch ziek

Duo-fiets buiten op de stoep met enthousiaste vrouw en op achtergrond gekleurd gebouw
  • Wonen met zorg
  • In een positieve sfeer
  • Echtparen appartementen
Voor wie het thuisgevoel graag wil behouden: in het Leo Polak is wonen met zorg net als thuis. Uw eigen meubels en spullen mee, veel gezelligheid en fijne zorgmedewerkers. Met dag en nacht hulp in de nabijheid is het Leo Polak een veilige plek om te wonen. Er zijn ook appartementen voor echtparen.

Wilt u snel meer weten? Bel een Zorgexpert: 088 - 97 20 200

Prettig wonen als u zorg nodig heeft

Bij binnenkomst in het Leo Polak ziet u meteen dat het modern verpleeghuis is en het bruist er van levendigheid. Kunt u niet meer thuis wonen door de gevolgen van ouderdom, een ziekte of omdat u in een rolstoel zit? Dan is wonen met zorg in een appartement van het Leo Polak een goede keuze. Van de 96 appartementen zijn er enkele geschikt voor echtparen.

Wonen in het Leo Polak

In uw appartement kunt u helemaal uzelf zijn. En als u het inricht met uw eigen meubels en spullen voelt het snel als thuis. Het appartement is ongeveer 30 m2 groot en heeft een eigen badkamer en een eenvoudige keuken.
U woont grotendeels zelfstandig, maar wel met de zekerheid van 24 uurs aanwezigheid van aardige zorgmedewerkers. Wij willen graag dat u zich gehoord, gezien en erkend voelt.

Adres
Saaftingestraat 8
1069 BW Amsterdam
(020) 756 25 00
Routebeschrijving

Zorg en begeleiding

Betrokken professionals met een luisterend oor zorgen voor u. De hele dag en nacht zijn wij aanwezig. Een vast team, zodat u vertrouwde gezichten ziet. We stemmen af wat u zelf kunt doen en wat wij doen. Medische en paramedische zorg is ook binnen handbereik.

We willen het makkelijk voor u maken om zelfstandig te blijven. Voor veel zaken hoeft u de deur niet uit, maar kunt u terecht in het Leo Polak. Zoals een winkeltje, restaurant, kapsalon en fijne binnentuin. Het dagelijks leven kan zo gewoon mogelijk door gaan.

Mijn opa voelt zich goed hier. Ik vind het gezellig en ook lekker ruim.
Thea, kleindochter van bewoner Leo Polak

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!