Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Verpleeghuizen Hoofddorp

Zoekt u een verpleeghuis, revalidatieafdeling of verzorgingshuis in Hoofddorp? Tussen Nieuw-Vennep en Schalkwijk gelegen, is Hoofddorp een populaire plaats om in te werken en te wonen. Met veel voorzieningen, winkels, sportclubs en recreatie, kortom: een ideaal gebied voor jong en oud. Ook als u zorg of verpleging nodig heeft biedt Hoofddorp volop keuze.

Welke verpleeghuizen zijn er in Hoofddorp?

Er zijn in Hoofddorp meerdere verpleeghuizen of verzorgingshuizen (vroeger verzorgingstehuis of bejaardenhuis genoemd). U kunt kiezen uit drie verpleeghuizen van Amstelring, namelijk Kleinschalig wonen Eijkenhove, Verpleeghuis Floriande en Verpleeghuis Bornholm.

Ouderdomsziekten (geriatrie)

Wie door de gevolgen van ouderdom niet meer zelfstandig thuis kan wonen, zoekt een veilige woonomgeving. Bij ziekten zoals osteoporose, artrose (slijtage van de gewrichten), hart- en vaatziekten, reuma en de ziekte van Parkinson is thuis wonen soms geen optie meer. Dat geldt soms ook als er sprake is van dementie of de ziekte van Alzheimer. Goede zorg, een veilige huis en aardige mensen om u heen, dat is wat er dan nodig is.

Verpleeghuis in Hoofddorp: