Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Ik heb een dieet, kan Amstelring mij hiermee helpen?

Heeft u een dieet? Wilt u gezonde voeding op tafel zetten? En kunt u daarbij een deskundig advies gebruiken? Denk dan eens aan de diëtisten van Amstelring.

Een goede voeding is essentieel voor een goede gezondheid. Een dieet of voedingsadvies kan een belangrijk onderdeel van de behandeling van een ziekte zijn en ertoe bijdragen dat u zich beter gaat voelen. Alle diëtisten van Amstelring, hebben een paramedische HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek afgerond, staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor paramedici en zijn lid van de beroepsvereniging NVD.

De diëtisten van Amstelring zijn bekwaam in het behandelen van overgewicht en obesitas, diabetes mellitus, hart- en vaatziekten (zoals hoge bloeddruk, hoog cholesterolgehalte, angina pectoris en hartfalen), CVA, ondervoeding, COPD, kanker, jicht, maag-darmproblemen (bijvoorbeeld bij prikkelbare darm) en problemen met de stoelgang. Diëtisten kunnen worden ingeschakeld bij dementie, voedselovergevoeligheid, ondergewicht, eetstoornissen, de ziekte van Parkinson en nieraandoeningen.

Lees meer over de diëtisten van Amstelring.