Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Oncologische aandoening (kanker)

Een oncologische ziekte of aandoening heeft veel gevolgen voor uw leven en uw omgeving. U heeft misschien vragen of loopt tegen problemen aan. Die hoeft u niet alleen op te lossen. Bij Amstelring kunt u terecht voor advies, professionele zorg en behandeling.

Snel contact met een Zorgexpert: 088 - 97 20 200

Kanker

Er zijn veel verschillende soorten kanker. Elke soort is een andere ziekte. Behandelingen van kanker zijn bijvoorbeeld chemotherapie, doelgerichte therapie, bestraling of een operatie. Kanker komt bij alle leeftijden voor. Als u wat ouder bent kan de behandeling extra zwaar en belastend zijn.

Professionele zorg bij Amstelring

Bent u in behandeling voor kanker en gaat thuis wonen niet meer? Heeft u behoefte aan liefdevolle zorg in een veilige omgeving? Of misschien zoekt u een plek om tijdelijk te verblijven of te revalideren. De verpleeghuizen van Amstelring zijn dan een uitstekende keuze.

In Vreugdehof kunt u rekenen op experts met kennis van (para) medische behandeling bij kanker. Ook kunt u terecht bij de revalidatieafdelingen van Bornholm, Groenelaan, Leo Polak of Transferafdeling in VUmc.

Meer weten over revalidatie bij oncologie?

Door revalidatie kan er vooruitgang worden geboekt bij klachten zoals vermoeidheid en conditieverlies na de oncologische behandeling. Bijvoorbeeld met beweging en ontspanningsoefeningen. De behandelaren van Amstelring kunnen u hierbij helpen.

Neem voor een afspraak direct contact op met de locatie bij u in de buurt. Of stel uw vraag aan ons centraal behandelsecretariaat:

  • Bel 088- 9720234 (op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur)
  • Of mail naar ons centraal behandelsecretariaat: cbs@amstelring.nl