Oncologische aandoening (kanker)

Een oncologische ziekte of aandoening heeft veel gevolgen voor uw leven en uw omgeving. U heeft misschien vragen of loopt tegen problemen aan. Die hoeft u niet alleen op te lossen. Bij Amstelring kunt u terecht voor advies, professionele zorg en behandeling.

Snel contact met een Zorgexpert: 088 - 97 20 200

Kanker

Er zijn veel verschillende soorten kanker. Elke soort is een andere ziekte. Behandelingen van kanker zijn bijvoorbeeld chemotherapie, doelgerichte therapie, bestraling of een operatie. Kanker komt bij alle leeftijden voor. Als u wat ouder bent kan de behandeling extra zwaar en belastend zijn.

Professionele zorg en behandeling bij Amstelring

Bent u in behandeling voor kanker en gaat thuis wonen niet meer? Heeft u behoefte aan liefdevolle zorg in een veilige omgeving? Of misschien zoekt u een plek om tijdelijk te verblijven of te revalideren. De verpleeghuizen van Amstelring zijn dan een uitstekende keuze.

In Vreugdehof kunt u rekenen op experts met kennis van (para) medische behandeling bij kanker. Ook kunt u terecht bij de revalidatieafdelingen van Bornholm, Groenelaan, Leo Polak of Transferafdeling in VUmc.

Meer weten over behandeling bij oncologie?

Door revalidatie kan er vooruitgang worden geboekt bij klachten zoals vermoeidheid en conditieverlies na de oncologische behandeling. Bijvoorbeeld met beweging en ontspanningsoefeningen. De behandelaren van Amstelring kunnen u hierbij helpen.

Neem voor een afspraak direct contact op met de locatie bij u in de buurt. Of stel uw vraag aan de BehandelGroep via (020) 541 61 79, of stuur een mail.

Fysiotherapie bij oncologische ziekte of aandoening

De behandeling richt zich op het verbeteren van de conditie en spierkracht.

Ergotherapeut bij oncologische ziekte of aandoening

De behandeling richt zich op het uitvoeren van dagelijkse handelingen.

 

Psycholoog bij oncologische ziekte of aandoening

De behandeling richt zich op het uitvoeren van onderzoek naar stemmings- en angstklachten. De psychologen kunnen ook adviseren over de meest passende zorg of woonadvies.