Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Verpleeghuizen Amstelveen

Bent u op zoek naar een goed verpleeghuis in Amstelveen? Amstelveen is een aantrekkelijke en bruisende gemeente. Het is bedrijvig, het ligt centraal en er is vlakbij volop groen te vinden. Het is logisch dat u er graag wilt blijven wonen. Wie verknocht is aan Amstelveen zoekt bij ouderdom, dementie of langdurige ziekte een veilig en vertrouwd huis dichtbij.

Welke verpleeghuizen zijn er in Amstelveen?

Er zijn in Amstelveen meerdere verpleeghuizen of verzorgingshuizen (vroeger bejaardentehuis of verzorgingstehuis genoemd). Centraal gelegen is Verpleeghuis Groenelaan. Er zijn hechte banden tussen Verpleeghuis Groenelaan en Ziekenhuis Amstelland.

Veel patiënten uit ziekenhuis Amstelland revalideren in Groenelaan. Vooral mensen die al wat op leeftijd zijn. Er is bij het ouder wordende lichaam namelijk speciale medische en verpleegkundige zorg nodig. En de revalidatieafdeling van Groenelaan heeft dat in huis: geriatrische revalidatiezorg. Als u na een operatie, een oncologische behandeling of orthopedische ingreep moet herstellen en aansterken, kunt in Amstelveen terecht bij de Revalidatieafdeling Groenelaan.

Vind een verpleeghuis in Amstelveen

Wie voor de moeilijke opgave staat om een verpleeghuis te zoeken voor vader of moeder, kan wel wat hulp gebruiken. Bijna iedereen gaat eerst ten rade bij familie, vrienden en bevriende collega's. Ook de huisarts of de behandelend arts in het ziekenhuis wordt om raad gevraagd. Verder zijn websites van zorgorganisaties goede informatiebronnen en de waarderingssite Zorgkaart Nederland. Dan volgt een kennismakingsgesprek of rondleiding in één of meerdere verpleeghuizen. De sfeer proeven, vragen stellen, dat helpt bij het maken van een keuze.

Wilt u in Amstelveen kennismaken met de mensen van woonzorgcentrum Groenelaan? Kijk hieronder naar de verschillende mogelijkheden. 

Verpleeghuis in Amstelveen: