Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Meer informatie Huntingtonzorg in Willem Drees

Bezoektijden Huntingtonzorg

Een rustige en prikkelarme omgeving is belangrijk. Daarbij is ook structuur nodig. We hanteren bezoektijden en er gelden een aantal huisregels. De bezoektijden zijn:

Ochtend: 10.30-12.00 uur

Middag: 15.00-17.00 uur

Avond: 18.30-20.30 uur

Huntington Netwerk Nederland

Amstelring maakt deel uit van het Huntington Netwerk Nederland. Samen met andere organisaties werken we aan de ontwikkeling van goede Huntingtonzorg in Nederland.

 

Goed bereikbaar met openbaar vervoer

Willem Drees-Oostpoort is met openbaar vervoer (OV) goed bereikbaar. Tram 9 stopt op de Linaeusstraat en station Amsterdam Muiderpoort ligt op loopafstand. De A10, met aansluiting op de A1, A2, A4, A5 en A8, is dichtbij.

Plan uw OV naar Willem Drees-Oostpoort (via Google maps)

Parkeren in omgeving

U kunt parkeren in de directe omgeving van Verpleeghuis Willem Drees. Hier geldt betaald parkeren. Op zondagen en feestdagen is het parkeren gratis.

Plan uw route naar Willem Drees-Oostpoort (via Google maps)

Voorzieningen

Alle voorzieningen zijn dichtbij huis. Winkelcentrum Oostpoort ligt om de hoek en aan het begin van de Polderweg ligt de Linaeusstraat. Er is een keur aan winkels, supermarkten, cafeetjes en restaurants. Even verderop vindt u het Oosterpark.

Terras en binnentuin

De eerste etage heeft een ruim terras met besloten binnentuin.

Vrijwilligers en stagiaires

Onze vrijwilligers en stagiaires zijn goud waard. Vrijwilligers zijn in het bezit van een VOG (verklaring omtrent goed gedrag). Elke vrijwilliger vervult een belangrijke taak.

Meehelpen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Lokale cliëntenraad

Elk huis van Amstelring heeft een eigen cliëntenraad. De Cliëntenraad Willem Drees-Oostpoort vertegenwoordigt de cliënten van Willem Drees-Oostpoort. De cliëntenraad volgt het beleid van het locatiemanagement en geeft gevraagd en ongevraagd advies. De kwaliteit van de leefomstandigheden staat daarbij voorop. Iedere lokale cliëntenraad is vertegenwoordigd in de Centrale Cliëntenraad van Amstelring.

U kunt zelf deelnemen aan de cliëntenraad. Een cliëntenraad bestaat uit cliënten, familieleden, zaakwaarnemers, contactpersonen of personen die door een cliënt zijn gemachtigd.

Wilt u deelnemen aan de cliëntenraad? Vraag ernaar bij de receptie of de locatiemanager

 

Lees meer over alle cliëntenraden van Amstelring.