Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Visie en koers

Amstelring vindt dat iedereen recht heeft op liefdevolle zorg. Als het leven niet meer zo makkelijk gaat door ouderdom, een langdurige ziekte of een lichamelijke beperking. Bij Amstelring vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn ongeacht afkomst, geaardheid of religie.

Bij Amstelring kunt u rekenen op liefdevolle aandacht. We luisteren naar wat u wilt zeggen. Want wij vinden het belangrijk dat u de zorg en aandacht krijgt die zoveel mogelijk bij u past. 

U krijgt de zorg daar, waar u dat wilt en kunt krijgen. Bijvoorbeeld bij u thuis, of bij ons, in een verpleeghuis of groepswoning. Een plek voor uzelf, in een veilige omgeving met professionele hulp. Waar u kunt zijn wie u bent. En kunt meedoen met anderen op de momenten die u uitkiest.

Wij doen dat samen met u, maar ook met uw familie en bekenden. We werken met elkaar aan kwaliteit van leven, op basis van gelijkwaardigheid en met respect voor elkaars rol en positie. 

De koers van Amstelring

Hoe staat Amstelring in de maatschappij? Welke uitgangspunten zitten er bij Amstelring in de genen? En hoe zien wij onze rol in de toekomst?
Lees hier alles over de koers van Amstelring.

Meer informatie?

Lees meer: