Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

De koers van Amstelring

De koers van Amstelring: een stabiel fundament en flexibel anticiperen op wat de samenleving van ons vraagt.
Hoe staat Amstelring in de maatschappij? Welke uitgangspunten zitten er bij Amstelring in de genen? En hoe zien wij onze rol in de toekomst?

Met zo’n 400 jaar ervaring in de zorg, weten we dat flexibel anticiperen niet alleen een kunst, maar ook een ‘must’ is. Toch is het fundament van ons werk al die tijd hetzelfde gebleven, namelijk van betekenis willen zijn voor een ander. Dat doen we voor mensen die hulp, zorg, begeleiding en bescherming nodig hebben.

We willen eveneens van betekenis zijn voor de mensen die bij ons werken, onze collega’s. Een goede, toekomstgerichte werkgever zijn, is essentieel om ook later voldoende trotse, gezonde en fijne medewerkers te hebben en aan te kunnen trekken. De arbeidsmarkt is grillig, de vergrijzing zet door. We gaan alle zeilen bijzetten om deze maatschappelijke verschuiving het hoofd te kunnen bieden. 

Gelukkig staan we er niet alleen voor. Familieleden, vrijwilligers, wijken, netwerken, collega-zorgorganisaties, bestuurlijke instanties, kenniscentra, overheden en financiers zijn er om ons te adviseren, te helpen en om samen mee op te trekken. We zijn trots op de support die we van zoveel mensen en organisaties krijgen! 

Hoe we nu en in de nabije toekomst onze mooie werk blijven doen, leest u hier: