Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.
Terug naar het nieuwsoverzicht

Verpleeghuis Vreugdehof opent twee nieuwe afdelingen

11 juni 2021
Verpleeghuis Vreugdehof opent 2 gerenoveerde verpleegafdelingen
Maandag 6 juni 2021 werden er twee nieuwe afdelingen geopend in verpleeghuis Vreugdehof. In de afgelopen periode zijn de afdelingen volledig vernieuwd met een prachtig resultaat. De laatste werkzaamheden worden deze maand nog afgerond, zoals de plaatsing van geheel nieuwe keukens.

Daarnaast heeft Vreugdehof sinds begin 2021 maar liefst 24 nieuwe medewerkers aangetrokken. Het zijn zij-instromers met veel werkervaring. Ze hebben de basiscursus doorlopen en beginnen op 1 september 2021 met de opleiding tot verpleegkundige, in samenwerking met ROC TOP.

Om de krapte op de arbeidsmarkt op te vangen is er een kwalitatief goede leer-/werkplek gecreëerd. Daar zien we nu het resultaat al van, maar ook over 2 jaar als deze 24 zij-instromers hun diploma hebben behaald.

Met de nieuwe bewoners, hun familieleden, studenten en hun werkbegeleiders gaan we samen de zorg vormgeven. Gericht op meer regie bij de bewoner zelf. We leveren goede en verantwoorde zorg. Deze extra handen aan het bed maken het mogelijk de bewoners een nog fijnere woonplek te bieden, waarbij hun welzijn voorop staat.

Op maandag 28 juni 2021 vindt er een feestelijke officiële opening plaats in het bijzijn van bestuurslid Inge Borghuis, de bewoners, familie en medewerkers.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een rondleiding? Neemt u dan contact op met Zorgbemiddeling (020) 756 00 30. Of stuur een mail naar: zorgbemiddeling@amstelring.nl.

 

Delen op social media: