Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Seniorenwoning Garstkamp

Zelfstandig oud worden in de rustige omgeving van Amsterdam-Zuidoost? Dan zijn de seniorenwoningen Garstkamp wat voor u. Door de vele voorzieningen biedt Garstkamp alle faciliteiten voor een comfortabele oude dag.

Seniorenwoningen Garstkamp in het groen van Amsterdam-Zuidoost

De 348 seniorenwoningen van Garstkamp liggen in een rustig deel van Amsterdam-Zuidoost. Veel woningen kijken daarom uit op het groen. De appartementen zijn gemiddeld 52 vierkante meter groot, wat ze geschikt maakt om alleen of met z’n tweeën te wonen. Ook zijn ze goed geïsoleerd en van alle gemakken voorzien.

Omgeving seniorenwoningen Garstkamp

De Garstkamp is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of de auto. Stadsbussen stoppen voor de deur en brengen u snel naar de stations, het winkelcentrum Amsterdamse Poort of de binnenstad van Amsterdam. Parkeren is gratis op het eigen terrein.

Voorzieningen en zorg aan huis

De Garstkamp heeft actieve bewoners die zorgen voor een levendige sfeer. De recreatieruimte is dé ontmoetingsplek voor bewoners. Daar is altijd wel wat te doen aan gezellige activiteiten, hobby’s of beweging. Verder is er een bibliotheek en internetcafé. Bij mooi weer is het lekker ontspannen op het buitenterras. Voor sommige diensten betaalt u een kleine bijdrage.

Wilt u ondersteuning of dagstructuur? Dan bent u welkom bij de dagbesteding van het nabij gelegen ouderencentrum De Venser.

Heeft u in de Venserflat zorg nodig? Dan biedt Amstelring u thuiszorg (ook wel wijkzorg of wijkverpleging genoemd).

Voor fysiotherapie kunt u terecht in de eigen praktijk van Garstkamp.

Informatie en aanmelden

Kijk op de website van Ymere voor meer informatie over seniorenwoningen Garstkamp.

Bekijk alle seniorenwoningen in Amsterdam nabij Amstelring.

Adres

Garstkamp 1
1103 PA Amsterdam
Bereken route