Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Seniorenwoning De Vinkhoek

Wilt u een fijne oude dag met leuke activiteiten en gezelligheid. Dan is seniorenwoning ‘De Vinkhoek’ wat u zoekt. Het vlakbij gelegen buurthuis De Klinker biedt dagelijks voor ieder wat wils aan activiteiten.

Ligging en faciliteiten ‘De Vinkhoek’

De in 1999 gebouwde seniorenwoningen De Vinkhoek liggen in de levendige Kinkerstraat. De toegankelijkheid is uitstekend en de appartementen bieden alle comfort. Uniek is het grote dakterras dat een prachtig uitzicht biedt over de stad. Even rustig genieten van buiten kan in de gemeenschappelijke binnentuin. De huismeester is er voor de praktische zaken.

Voorzieningen en zorg aan huis

Buurthuis De Klinker ligt op loopafstand van De Vinkhoek. Het is dé plek waar senioren buurtbewoners bij elkaar komen voor gezellige activiteiten, hobby’s en beweging.  Of om gewoon een kop koffie te drinken in het fijne restaurant, waar ’s middags of ’s avonds kan worden gegeten. Voor sommige diensten betaalt u een kleine bijdrage.

Wilt u ondersteuning of dagstructuur? Dan bent u welkom bij de Dagbesteding De Klinker. Heeft u in ‘De Vinkhoek’ zorg nodig? Dan biedt Amstelring u thuiszorg (ook wel wijkzorg of wijkverpleging genoemd).

Informatie en aanmelden

Kijk op www.woningnet.nl voor meer informatie over seniorenwoningen De Vinkhoek.

Bekijk alle seniorenwoningen in Amsterdam nabij Amstelring.

Adres

Da Costakade 139-157
1053 WT Amsterdam
Bereken route