Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Seniorenwoning De Venser

Zelfstandig oud worden in de groene omgeving van Amsterdam-Zuidoost? Dan zijn de seniorenwoningen Venserflat wat voor u. Door de directe verbinding met ouderencentrum De Venser biedt het alle gezelligheid voor een fijne oude dag.

Venserflat en De Venser

De seniorenwoningen Venserflat bieden alles voor een comfortabele oude dag. De appartementen zijn 55 vierkante meter groot, goed geïsoleerd en hebben een afgesloten berging. Het gebouw is verbonden met verzorgingshuis De Venser. Dé plek waar senioren uit de buurt bij elkaar komen voor gezellige activiteiten, hobby’s en beweging. Eventuele alarmopvolging wordt geregeld door het personeel van De Venser.

Omgeving seniorenwoning Venserflat en De Venser

De Venserflat bevindt zich midden in het groene hart van Amsterdam-Zuidoost, dat bekend staat om zijn uitstekende wandel- en fietspaden. Het winkelcentrum Amsterdamse Poort ligt op ongeveer 10 minuten lopen. Verder zorgen de Johan Cruijff ArenA, bioscopen en horecavoorzieningen voor de nodige levendigheid in de buurt. De locatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer of de auto. Station Bijlmer ligt om de hoek en parkeren kan op eigen terrein.

Voorzieningen en zorg aan huis 

Het naast Verserflat gelegen ouderencentrum De Venser biedt veel voorzieningen. In de middag en avond kan iedereen aanschuiven in het restaurant of een borreltje drinken in het café. In alle ruimten is een draadloze internetaansluiting. Voor de uiterlijke verzorging is er een kapper en schoonheidsspecialiste. In de winkel zijn de belangrijkste boodschappen op voorraad. En op vaste dagen staat er een marktkraam met delicatessen, van verse vis tot echte boerenkaas. Recreëren kan in de speciaal daarvoor ingerichte binnenruimte of in de grote tuin. Voor sommige diensten betaalt u een kleine bijdrage.

Wilt u ondersteuning of dagstructuur? Dan bent u welkom bij  Dagbesteding De Venser.

Heeft u in de Venserflat zorg nodig? Dan biedt Amstelring u thuiszorg (ook wel wijkzorg of wijkverpleging genoemd).

Informatie en aanmelden

Kijk op www.woningnet.nl voor meer informatie over seniorenwoningen Venserflat.

Bekijk alle seniorenwoningen in Amsterdam nabij Amstelring.

Adres 

Berthold Brechtstraat 21
1102 RB Amsterdam Zuidoost
Bereken route