Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Onze vakgebieden

Professionals in de ouderenzorg vormen een multidisciplinair team, Leo Polak, Amstelring
Werken bij Amstelring is werken in een klein team, met de kracht van een groot netwerk. Bij Amstelring werken bijna 3.000 medewerkers met grote passie voor de ouderenzorg. Iedereen draagt hieraan bij, of het nu is in de verzorging, verpleging, behandeling of ondersteuning. Daarin kan ook jij het verschil maken!

De 25 kleuren van Amstelring

Amstelring heeft 25 locaties in Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Uithoorn en Hoofddorp. Dit zijn verpleeghuizen, van kleinschalig tot moderne appartementencomplexen. Alle locaties zijn uniek met een eigen sfeer en karakter

Zorgteams van betrokken collega’s

Bij Amstelring hebben we verschillende zorg- en welzijnsfuncties. Jouw toekomstige collega kan bijvoorbeeld een vrijwilliger, helpende, (contact)verzorgende, (kwaliteits)verpleegkundige, gastvrouw of -heer, of een teamcoach zijn. Samen bieden we bewoners zoveel mogelijk leef- en woonplezier, gastvrijheid en zorgkwaliteit!

Experts van de BehandelGroep

De experts van de BehandelGroep bieden gespecialiseerde (ouderen)zorg aan cliënten, bewoners en aan huis. Door jouw expertise als bijvoorbeeld specialist ouderengeneeskunde, fysio- en ergotherapeut, psycholoog, of andere (para)medicus, breng je een hoop kennis en kunde mee! Of het nu gaat om mensen die een CVA hebben gehad, dementerende ouderen of Huntingtonpatiënten.

Onmisbare ondersteuning

Net zo onmisbaar als de mensen in de zorg zijn collega’s in de ondersteunende functies. Van facilitair medewerker, ICT’er tot aan de receptiemedewerker; dankzij jou kunnen de bewoners en cliënten fijn wonen en leven!

Omdat zorglocaties van Amstelring ook steeds meer dienen als een ontmoetingsplek voor (buurt)bewoners, zijn we ook regelmatig op zoek naar enthousiaste activiteitenbegeleiders.

Ligt jouw passie meer in de thuiszorg, gehandicaptenzorg of mantelzorg? Neem dan een kijkje op de websites Amstelring Wijkzorg en Mantelzorg & Meer.

Meer weten: