Word Verzorgende IG bij Amstelring!

Afbeelding van Word Verzorgende IG bij Amstelring!
Ben jij Verzorgende IG en geef je met liefde invulling aan de zorg? Vind je het leuk om bewoners elke dag weer een goede dag te bezorgen? Dan bieden wij jou een leuke en uitdagende werkplek met veel vrijheid voor ontwikkeling!

‘Ik voel me de ogen en oren van de afdeling. Daar ben ik ontzettend trots op, trots op mijn vak!’ 
Edwin, Verzorgende IG bij Rozenholm

Jij en Amstelring:

  • Amstelring staat voor vernieuwend, vrij en flexibel werken. Alles om jou ruimte te geven om goed voor de cliënt en voor jezelf te zorgen.  
  • als nieuwe collega krijg je bij ons doorgroeimogelijkheden tot Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV) en tot Verpleegkundige niveau 4/5
  • anders dan de meeste zorgorganisaties werken wij in zelforganiserende teams. Als Verzorgende IG vervul jij daarin een onmisbare rol!
  • wil je graag doorleren over een ziektebeeld of bijvoorbeeld een workshop coaching volgen? Dat kan! Amstelring helpt graag bij jouw ambities. Er zijn volop ontwikkelmogelijkheden.

Ook werken bij Amstelring?

Bekijk de vacatures verzorgende IG en solliciteer direct naar jouw ideale baan! Of bekijk het vacature-overzicht van jouw gemeente: Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Hoofddorp, Uithoorn, Zwanenburg.

‘Het geeft mij zoveel plezier dat ik mensen blij kan maken, je krijgt echt liefde terug. ’
Verzorgende IG Wendy

Leer- en werkplek Verzorgende IG

Ben jij nog geen Verzorgende IG, maar wil je dit wel worden? Dan biedt Amstelring jou een betaalde leer- en werkplek.

‘Wat houdt mijn werk als Verzorgende IG in?’

Als Verzorgende IG verzorg en verpleeg je ouderen met een chronische ziekte of dementie. Met jouw structurele en praktische aanpak vorm je een onmisbare rol in het zorgproces. Je werkt namelijk veel zelfstandig binnen je team en bent daarnaast het aanspreekpunt voor de bewoners, zorgcollega’s, familie en mantelzorgers. Een zorgplan opstellen, dat kan je als geen ander. Door jou blijft iedereen altijd goed geïnformeerd.

Op vragen als ‘Wat kan de cliënt zelf, wat doet zijn omgeving en wat kan ik betekenen?’ weet jij als Verzorgende IG zo de antwoorden op te noemen. Gezondheidsproblemen herken je snel en je brengt hiervoor de juiste oplossingen en de verpleegtechnische handelingen aan die nodig zijn.

Ben je in het bezit van een diploma Verzorgende C of Verzorgende IG? Maak dan bij ons het verschil! We hebben altijd leuke vacatures openstaan en je bent meer dan welkom om te solliciteren.  

Ook werken bij Amstelring?

Bekijk de vacatures verzorgende IG en solliciteer direct op jouw ideale baan!

‘Waar kan ik werken?’

Als onze collega heb je de keuze uit verschillende locaties en specialismen binnen Amstelring. In onze woonzorgcentra en groepswoningen wonen mensen met uiteenlopende zorgvragen. Denk aan de zorg voor mensen met dementie, chronische ziekte, ziekte van Parkinson en Huntington. Misschien spreekt werken op de VUmc Transferafdeling je wel aan.

Welke baan je ook zoekt, wij hebben altijd een leuke werkplek bij jou in de buurt. Van Amsterdam tot de regio Amstelland en Meerlanden.

Wil jij ook werken in de zorg bij Amstelring?

Bekijk de vacatures verzorgende IG en solliciteer direct op jouw ideale baan!

Maak kennis met Edwin, Verzorgende IG in Rozenholm

Verzorgende IG Edwin bij AmstelringVerzorgende als roeping

Op de middelbare school wist ik al dat verzorging mijn ding zou zijn. Mijn vader zit ook in het vak en ik bewonderde altijd zijn verhalen. Al die mensen met hun ervaringen en specifieke gedrag. Werken in de zorg is vormend voor je karakter, dat wist ik zeker.

Verdieping inspireert

Rozenholm is een mooie plek om te werken, klein en persoonlijk. Ik ben de enige man op de somatische afdeling. Dat is wel eens jammer, maar aan de andere kant is het leuk om te merken wat je toevoegt. Ik breng graag positieve energie naar werk: vrolijk en luchtig en altijd wel een grapje! Het is zwaar en verantwoordelijk werk wat we doen. Humor haalt de druk er zeker even af.

 ‘Ik zorg voor mannelijke energie’
Edwin, verzorgende IG in Rozenholm

Verder ontwikkelen en doorgroeien

Voor mij is het heel belangrijk dat ik me kan verdiepen. Ik heb net mijn specialisatie tot Eerst Verantwoordelijke Verzorgende afgerond. Naast verzorging, medicatie, rapportage enzovoort kan ik nu nieuwe taken op mij nemen. Zoals contact met artsen en ziekenhuizen, contact met de familie van de patiënt, begeleiding van stagiaires en leerlingen, zorgplannen en overig regelwerk. Erg uitdagend!

Goed luisteren moet je leren

Het klinkt misschien gek, maar alles is interessanter geworden sinds ik deze nieuwe functie heb. Je begrijpt beter waarom dingen gaan zoals ze gaan, de puzzelstukjes vallen in elkaar. Denk bijvoorbeeld aan het contact met de familie. Samen ontdek je steeds meer over de persoonlijke wensen van de cliënt. Je ziet het totaalplaatje én daar kun je de zorg op laten aansluiten. Geweldig als je merkt dat het werkt, daar worden drie partijen gelukkig van!
 
Goed luisteren en me inleven heb ik trouwens wel moeten leren, in het begin was ik er nog onzeker voor. Een doorbraak kwam toen ik ontdekte dat ik vertrouwen kreeg van de bewoners door gewoon met ze te praten. Je leert elkaar steeds beter kennen, bouwt een band op en herkent de signalen. Ik voel me nu de ogen en oren van de afdeling. Daar ben ik ontzettend trots op; trots op mijn vak!

Ook werken bij Amstelring?

Bekijk de vacatures verzorgende IG en solliciteer direct op jouw ideale baan!