Wij gebruiken cookies en scripts om onze website te verbeteren. Meer informatie over het privacy- & cookiebeleid van Amstelring

Print deze pagina

Verzorgingshuis De Drie Hoven
Louis Bouwmeesterstraat 377, 1065 NS Amsterdam
Bereken route

Bezoek onze Facebook-pagina
Een prettige, open sfeer met betrokken en zorgzame medewerkers. We bieden u graag een veilige woonomgeving in verpleeghuis De Drie Hoven in Amsterdam Nieuw-West. De saamhorigheid is groot.

Direct naar:
Wonen | Zorg | Kosten en indicatie Activiteiten Contact

Verhuizen naar een appartement in een woonzorgcentrum is niet altijd leuk. Maar soms is het onvermijdelijk. Bijvoorbeeld vanwege een chronische ziekte, handicap of de gevolgen van ouderdom. Of omdat er sprake is van dementie. De Drie Hoven is een prima woonomgeving.

Levendig en huiselijk

Lichte gangen, gezellige ontmoetingsplekken, De Drie Hoven is levendig en huiselijk. En er is altijd wel iets te doen, een muzikaal optreden in het restaurant, creatieve activiteiten en gymnastiek. En de nodige rust vindt u in uw eigen privéruimte. U kunt bij ons zelf kiezen wat u wilt doen.
 

Openheid en transparantie

We hechtten veel waarde aan openheid en transparantie. Regelmatig geven we een nieuwsbrief uit met informatie over de vele activiteiten en bijzonderheden. En als er iets is kunt u het altijd met ons bespreken.
 

De buurt in Amsterdam Nieuw-West

De Drie Hoven ligt in een groene omgeving in Amsterdam Nieuw-West. Houdt u ervan om naar buiten te gaan? Stadspark Osdorp en de Sloterplas liggen dichtbij en zijn geschikt voor een mooie wandeling met uw familie. Ook winkels zijn in de buurt. Op steenworp afstand ligt het Sierplein. Daar is elke woensdag een levendige markt, die in 2015 uitgeroepen werd tot leukste markt van Nederland!
 
Mevrouw de Wit: ‘Eerst dacht ik: oh jee, ik ga naar een verpleeghuis. Wat erg! Maar ik vind het fijn om hier te wonen. Ik kan op mezelf zijn en pak leuke dingen, als optredens, mee.’

 

Verder kijken?

Een ander verzorgingshuis Amsterdam?
Een ander verzorgingshuis Amsterdam Nieuw-West?

Verpleeghuizen Amstelring