Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Wonen in De Nieuwe Sint Jacob met zorg dichtbij

De Nieuwe Sint Jacob in hartje Amsterdam, met uitzicht op Artis
  • Vrije sector huurappartementen
  • Prachtlocatie in Amsterdam
  • Huren met zorg dichtbij
U zoekt een fijne plek om te wonen met de zekerheid van zorg dichtbij? In hartje Amsterdam, tegenover Artis, kunt u terecht in De Nieuwe Sint Jacob. Hier komen 305 vrije sector huurappartementen, die zo zijn ingericht dat u er in principe een leven lang kunt blijven wonen. En mocht u op een gegeven moment zorg nodig hebben, dan heeft u het gemak van zorg dichtbij van Amstelring.

Luxe appartementen met zorg

De Nieuwe Sint Jacob is niet alleen een goede uitvalsbasis om van de levendige stad te genieten, het is ook een plek om prettig ouder te worden. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien, zoals een luxe keuken en badkamer. Bovendien zijn de appartementen zo uitgevoerd dat u er altijd kan blijven wonen.

Adres
Plantage Muidergracht 99A
1018 TN Amsterdam

Routebeschrijving

Prettig ouder worden met de zorg dichtbij

Door de aanwezigheid van Amstelring in De Nieuwe Sint Jacob, heeft u het gemak van zorg dichtbij. De woningen zijn levensloopbestendig, en de zorg van Amstelring beweegt daarin mee.

Een levensloopbestendige woning is zo ontworpen en ingericht dat deze kan mee veranderen met uw woonbehoeftes. Elk appartement is gelijkvloers en drempelloos en daarmee uitermate geschikt voor het geval u in de toekomst (meer) zorg nodig heeft. Wij sluiten aan op de zorgbehoeften die er op dat moment zijn, van lichtere zorg tot intensiever.

Amstelring levert de zorg straks vanuit de monumentale kapel, die in het hart van het complex staat en met grote zorgvuldigheid gerestaureerd en verduurzaamd wordt. Hier realiseert Amstelring kleinschalige wooneenheden voor mensen met dementie.

Daardoor is kan Amstelring in De Nieuwe Sint Jacob altijd zorg dichtbij te realiseren. En als u en/of uw partner, op een gegeven moment door dementie niet meer zelfstandig kunt wonen, dan is het mogelijk om u een woonzorgplek bij Amstelring aan te vragen. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan op onze pagina De Nieuwe Sint Jacob bij dementie.

Meer weten?

Wilt u meer weten over De Nieuwe Sint Jacob? We helpen u graag!