Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Tijdelijk verblijf bij Amstelring

Vrouw schept sperziebonen op aan tafel met 2 oudere mannen, op tafel AH djoezz!
Is thuis wonen even niet mogelijk? Omdat u moet herstellen van een operatie of een behandeling bij een beroerte, hartklachten of longproblemen? Dan is tijdelijk verblijf bij Amstelring een goede zet. Ook als uw mantelzorger tijdelijk rust nodig heeft, kunt u bij ons terecht. U verblijft in een prettige omgeving met uitstekende zorg.

Een fijne plek om te herstellen

U verblijft enkele dagen of weken in een huis van Amstelring en krijgt alle nodige zorg en begeleiding. Bij herstel is goede en professionele zorg belangrijk. Verpleegkundigen, verzorgenden, specialisten ouderengeneeskunde, fysio- en ergotherapeuten, diëtisten, maatschappelijk werkers, ze staan voor u klaar of zijn op afroep beschikbaar. 

Welke locatie past bij u?

Herstellen en weer op krachten komen. Dat kan in één van de huizen van Amstelring. Elk huis heeft een eigen karakter, voorzieningen en aanbod aan activiteiten. Tijdelijk verblijf bij ons is mogelijk in Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en Uithoorn. Bekijk de locaties voor tijdelijk verblijf. Of bel met een zorgexpert en bespreek uw situatie: 088 - 97 20 200. 

Palliatieve zorg

Thuis blijven wonen als er sprake is van een ongeneeslijke ziekte, is niet voor iedereen mogelijk. In de hospices van Amstelring vindt u rust, goede verzorging en waardevolle aandacht.

Vragen over tijdelijke zorg of opname

Heeft u een vraag? We helpen u graag! Ook bij het aanvragen van een indicatie.

Bel 088 - 97 20 200. Of stuur een mail.