Het Hoge Heem tijdelijk verblijf

Afbeelding van Het Hoge Heem tijdelijk verblijf
  • Aansterken en herstellen
  • Goede verzorging
  • Gezelligheid en aanspraak
Is thuis wonen even niet mogelijk? Omdat u moet herstellen van een operatie of een behandeling bij een beroerte, hartklachten of longproblemen? Dan is tijdelijk verblijf bij Het Hoge Heem een goed idee. Ook als uw mantelzorger tijdelijk rust nodig heeft kunt u bij ons terecht. U verblijft in een prettige omgeving met uitstekende zorg.

Tijdelijk verblijf in Het Hoge Heem in Uithoorn

Wie tijdelijk bij ons verblijft wordt geholpen en ondersteund. U kunt in uw eigen tempo herstellen, aansterken en weer op krachten komen. Naast de nodige rust is er in dit bruisende huis ook volop keuze aan activiteiten en bezigheden. En er is altijd iets te doen en voldoende aanspraak.

Zorg 24 uur aanwezig

Er is een 1 of 2 persoonskamer voor u beschikbaar. Wij zijn dag en nacht aanwezig voor verzorging en deskundige begeleiding. Het zijn vaste zorgteams, zodat u vertrouwde gezichten ziet.

Adres
Wiegerbruinlaan 29
1422 CB Uithoorn
(0297) 51 95 20
Routebeschrijving

Lekker eten in Het Hoge Heem

U kunt kiezen of u graag in het restaurant eet of op uw eigen afdeling. In het restaurant kunt u met uw familie of vrienden terecht voor van alles: frisdrank, alcoholische drankjes, bitterballen en andere hapjes. Er wordt veel gebruik van gemaakt. We koken elke dag vers en er is een keuzemenu. Lekker en gezellig! Ons restaurant is voor iedereen toegankelijk. In het sfeervolle restaurant is altijd bedrijvigheid. Bewoners drinken er samen koffie, spelen een spelletje of genieten van een optreden. Ook buurtbewoners, familie en vrienden kunnen er eten.

Gelukkig hoefde ik niet meteen naar huis na die heupoperatie. Ik was zo moe. En ook bang dat ik het thuis niet zou redden.
tijdelijk bewoonster van Het Hoge Heem
Beschikbaarheid

Voor Tijdelijk verblijf in Het Hoge Heem kan een wachttijd zijn. Bekijk het overzicht met de wachttijden Wilt u snel meer informatie over wonen in Het Hoge Heem? Bel dan een Zorgexpert: 088 - 97 20 200.

Indicatie en kosten

U kunt in Het Hoge Heem komen wonen met een:

  • zorgprofiel 4 & 5 met en zonder BOPZ
  • zorgprofiel ELV laag

Bij het aanvragen van een indicatie zijn we u graag van dienst. Aarzel niet om ons hierover te bellen.

Heeft u een ander zorgprofiel? Check welke locatie het beste bij uw zorgprofiel past: zorgprofiel per locatie.

Voor wonen in een verpleeghuis of groepswoning berekent en int het Centraal Administratiekantoor (CAK) uw eigen bijdrage. Lees meer over kosten verpleeghuis.

Rondleiding en aanmelden

Wilt u een kijkje nemen in Het Hoge Heem? Of meer weten over wat er mogelijk is? Onze Zorgexperts helpen u graag, ook bij het regelen van een zorgindicatie. Bel: 088 - 97 20 200. Of stuur een mail.

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!