Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Seniorenwoning Haarlemmerplein en De Rietvinck

Een gezellige oude dag en van alle gemakken voorzien? Dan is één van de 22 seniorenwoningen aan het Haarlemmerplein wat voor u. Met ouderencentrum De Rietvinck aan de overkant is het genieten van de leuke activiteiten met buurtgenoten of gewoon een lekker kopje koffie.

Goede bereikbaarheid seniorenwoningen Haarlemmerplein

De seniorenwoningen uit 2012 liggen aan één van de mooiste pleinen van Amsterdam. Het plein is een volledig drempelvrije voetgangerszone, geschikt voor hulpmiddelen zoals een rollator of looprek. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer en de auto is uitstekend. Een parkeergarage zit onder het onder het complex.

Voorzieningen en zorg seniorenwoningen Haarlemmerplein

Aan de overkant ligt ouderencentrum De Rietvinck. Het is dé plek waar senioren uit de buurt dagelijks bij elkaar komen voor leuke activiteiten, hobby’s en beweging.  Of voor het gezellige restaurant, waar iedereen ’s middags en ’s avonds kan aanschuiven of gewoon lekker genieten van een kopje koffie. Daarnaast is er een internetcafé, kapper en pedicure. Voor degenen die buiten even tot rust willen komen heeft De Rietvinck een prachtige binnentuin. Voor sommige diensten betaalt u een kleine bijdrage.

Wilt u ondersteuning of heeft u dagstructuur nodig? Dan bent u welkom bij de dagbesteding van De Klinker. Heeft u in uw seniorenwoning aan het Haarlemmerplein zorg nodig? Dan biedt Amstelring u thuiszorg (ook wel wijkzorg of wijkverpleging genoemd).

Omgeving seniorenwoning Haarlemmerplein en De Rietvinck

De seniorenwoningen aan het Haarlemmerplein zijn omringd door winkels. Op de begane grond is een supermarkt en in de Haarlemmerstraat zijn alle soorten winkels, cafés en een bioscoop. Ook wordt veel gedaan om de omgeving nog toegankelijker te maken. Bijvoorbeeld door speciale looproutes met zo min mogelijk obstakels.

Informatie en aanmelden

Kijk op www.woningnet.nl voor meer informatie over seniorenwoningen Haarlemmerplein.

Bekijk alle seniorenwoningen in Amsterdam nabij Amstelring.

Adres

Haarlemmerplein 34
1013 JR Amsterdam
Bereken route