Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Seniorenwoning De Makroon

Fijn oud worden in het gezellige hart van Amsterdam? Dan zijn de seniorenwoningen in De Makroon wat voor u. Op loopafstand van het Leidseplein en met de voorzieningen van Amstelring biedt De Makroon alles voor een comfortabele oude dag.

Omgeving De Makroon

De Makroon is dé ideale locatie voor senioren die graag in het levendige centrum van Amsterdam wonen. De vrije sector huurappartementen zijn gelegen bij de Jordaan en op loopafstand van het Leidseplein. Het in 2015 gerealiseerde gebouw is modern, veilig en van alle comfort voorzien. De bereikbaarheid is uitstekend met het openbaar vervoer en de auto. Parkeerplaatsen zijn er in de eigen garage onder het gebouw.

Voorzieningen en zorg aan huis

Fris, ruim en licht. Dat kenmerkt de seniorenappartementen De Makroon. In Club de Makaron, een gemeenschappelijke ruimte met zicht op de mooie binnentuin én Singelgracht, komen bewoners bij elkaar. Het is dé plek voor gezellige activiteiten, hobby’s en beweging.

Je ziet het niet aan de buitenkant, maar in De Makroon wonen ook senioren die verzorging, verpleging en andere vormen van hulp nodig hebben. Deze zorg wordt geleverd door een professioneel zorgteam van Amstelring.

Heeft u in de De Makroon zorg nodig? Dan biedt Amstelring u thuiszorg (ook wel wijkzorg of wijkverpleging genoemd). Wilt u ondersteuning of dagstructuur? Dan bent u welkom bij de dagbesteding van Amstelring.

Ook de aansluiting op een 24-uurs alarmeringssysteem is mogelijk. Deze kan worden aangevraagd bij de huismeester of het zorgteam van Amstelring. Voor sommige diensten betaalt u een kleine bijdrage.

Informatie en aanmelden 

U kunt zich via MVGM Wonen aanmelden voor een seniorenwoning in De Makroon. 

Bekijk meer seniorenwoningen in Amsterdam.

Adres

Nieuwe Passeerdersstraat 6
1016 XP Amsterdam
Bereken route