Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:
Terug naar het nieuwsoverzicht

Solliciteer en plan direct zelf je kennismakingsgesprek

22 augustus 2022
Afbeelding van Solliciteer en plan direct zelf je kennismakingsgesprek
Geen traditionele sollicitatie met een cv en motivatiebrief, maar zélf een sollicitatiegesprek inplannen: dat kan nu bij Amstelring. We starten met een proef bij verpleeghuis Vreugdehof in Amsterdam, waar we onder andere verpleegkundigen en verzorgenden IG zoeken.

Door de cv- en briefselectie over te slaan (men stuurt immers geen cv en motivatiebrief mee) is een sollicitant al direct een stap verder in de procedure: namelijk het kennismakingsgesprek. Via een online kalender kunnen geïnteresseerden solliciteren door zelf een digitaal kennismakingsgesprek in te plannen bij één van onze recruiters.

Solliciteren wordt hierdoor laagdrempeliger en de doorlooptijd verkort. En door de sollicitant zelf een voor hen geschikt tijdstip in te laten plannen geven we hem of haar de controle.

Regie in eigen hand

Recruiter Caroline Roos: "In de huidige arbeidsmarkt hebben sollicitanten de werkgevers vaak voor het kiezen. Bij Amstelring willen we graag iets doen om het verschil te maken en meer nieuwe collega's naar ons toe te laten bewegen. We willen geïnteresseerden méér regie geven over hun sollicitatieproces én dit proces zo makkelijk mogelijk maken. Vandaar deze proef bij verpleeghuis Vreugdehof in Amsterdam Buitenveldert. Op deze locatie zoeken we verpleegkundigen en verzorgenden IG, voor zowel de afdelingen met psychogeriatrische (dementie) als somatische bewoners. Mocht de proef aanslaan, dan volgen meer locaties van Amstelring.”

Solliciteren

Heb jij een zorgdiploma én interesse in een prachtige baan in de ouderenzorg? Kijk hier hoe je direct via onze kalender jouw gesprek in kunt plannen. Heb je vragen? Mail naar werkenbij@amstelring.nl.

Delen op social media: