Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.
Terug naar het nieuwsoverzicht

Amstelring ontvangt keurmerk ‘Beste Werkgevers’

7 augustus 2020
Afbeelding van Amstelring ontvangt keurmerk ‘Beste Werkgevers’
De resultaten van een onderzoek onder medewerkers laten zien dat de medewerkertevredenheid binnen Amstelring hoger ligt dan binnen andere organisaties. Dit betekent dat Amstelring zich Beste Werkgever mag noemen.

Amstelring scoorde boven de Nederlandse benchmark en verdient daarmee het keurmerk. De score ‘Beste Werkgevers’ is gebaseerd op zes elementen: werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent.

Inge Borghuis, bestuurder van Amstelring, is trots op het keurmerk. ‘Onze zorgmedewerkers zijn degenen die elke dag liefdevolle zorg leveren aan onze cliënten. Wij koesteren hen en vinden het belangrijk om aandacht voor medewerkers te hebben en hen goed te faciliteren. Daarom is het heel fijn om te zien dat medewerkers blij zijn met Amstelring als werkgever.’

Het keurmerk ‘Beste Werkgevers’ is een keurmerk van Effectory BV en Intermediair. Dit is Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap en alleen te verdienen door een goede beoordeling van eigen medewerkers.

Delen op social media: