My Generation voor Rock-'n-Roll ouderen

Twee hippe ouderen leren jasje en elektrische gitaar My Generation voor Rock-'n-Roll ouderen
Wilt u op uw 'oude dag' niet stilzitten en heeft u een voorliefde voor muziek? Dan zijn de activiteiten van My Generation in Hoofddorp misschien iets voor u! Elkaar informeel ontmoeten, samen naar optredens, dansen, zingen in een rockkoor of spelen in een band: My Generation is er voor iedereen die zich door leeftijd niet laat hinderen. My Generation is een samenwerking tussen Pier K, Poppodium Duycker en Amstelring Dagbesteding.
Vanaf oktober 2018 heeft u elke donderdag keuze uit meerdere leuke activiteiten. We hopen u te zien!

Cultureel ontmoeten

Iedere donderdagmiddag bent u in het Duyckercafé welkom voor een drankje, praatje en natuurlijk een plaatje. Het programma is gevarieerd, met live muziek, lezingen en diverse workshops. Elkaar ontmoeten en meedoen staan centraal. Benieuwd naar het programma? Meld u aan voor de nieuwsrbief via mygeneration@amstelring.nl. Heeft u begeleiding nodig? Neem contact met ons op en we kijken wat mogelijk is.

Wanneer: Iedere donderdag
Locatie: Poppodium Duycker in Hoofddorp
Tijd: 14.30 - 17.00 uur
Kosten: gratis (incl. 1 consumptie)

Meezingen in het rockkoor 

Heeft u altijd al in een rockkoor willen zingen? Iedere donderdag zingen we in Duyckercafé de longen uit het lijf onder bezielende leiding van dirigent Boris Kothuis, bekend van de reguliere popkoren in Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen. U bent van harte welkom om mee te doen. Geen Nederlandstalige ‘verpleeghuis-hits’, maar lekkere stevige pop- en rocknummers. Een gouden stem of zangervaring is absoluut geen vereiste, goede zin des te meer! 

Wanneer: Iedere donderdag
Locatie: Poppodium Duycker in Hoofddorp
Tijd: 15.30 - 17.00 uur
Kosten: €8,- per keer of €77,50 voor een 15-rittenkaart

Spelen in een band

Altijd al in een band willen spelen? Zin om die gitaar weer van zolder te halen? Wacht niet langer, en speel lekker mee! Laat ons weten wat u kunt en wilt en wij helpen u te zoeken naar de juiste bandmaatjes. Samen kunt u gaan oefenen in één van de professionele oefenruimtes. Lekker samen aan de slag, of onder leiding van een bandcoach, alles is mogelijk! Mensen die al een tijd niet meer gespeeld hebben, onzeker zijn, of hun mogelijkheden willen uitbreiden, kunnen via Pier K een opfriscursus volgen. 

Wanneer: Iedere donderdag
Locatie: Poppodium Duycker in Hoofddorp
Tijd: 14.30 - 17.00 uur
Kosten: gratis

Informatie of ondersteuning

Heeft u vragen of heeft u ondersteuning nodig om aan onze activiteiten mee te kunnen doen?  Of bent u juist bereid om iemand onderweg op te halen die minder mobiel is? Neem dan contact op via mygeneration@amstelring.nl of telefonisch met Misha de Jong: 06-146 466 43

Verder lezen