Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

'My Generation' voor rock-'n-roll ouderen

Twee hippe ouderen leren jasje en elektrische gitaar My Generation voor Rock-'n-Roll ouderen
Wilt u niet stilzitten op uw 'oude dag'? En heeft u een voorliefde voor muziek? Dan is My Generation misschien iets voor u! Elkaar informeel ontmoeten, samen naar optredens gaan, dansen, zingen in een rockkoor of spelen in een band: My Generation is er voor iedereen die zich door leeftijd niet laat hinderen.

My Generation is een samenwerking tussen Poppodium P60 (Amstelveen), C. (voorheen Het Cultuurgebouw Hoofddorp) en Amstelring Dagbesteding.

Gevarieerd programma

Elke maand is er keuze uit meerdere leuke activiteiten. In het café van het poppodium bent u welkom voor een drankje, praatje en natuurlijk een plaatje. Het programma is gevarieerd, met live muziek, lezingen en diverse workshops.

Benieuwd naar het programma? Meld u aan voor de nieuwsbrief van Hoofddorp of Amstelveen via mygeneration@amstelring.nl. Heeft u begeleiding nodig? Neem contact met ons op en we kijken wat mogelijk is.

Meezingen in het rockkoor 

Heeft u altijd al in een keertje in een rockkoor willen zingen? Iedere donderdag zingen we in Duyckercafé de longen uit het lijf, onder bezielende leiding van dirigent Boris Kothuis, bekend van de reguliere popkoren in Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen. U bent van harte welkom om mee te doen. Geen Nederlandstalige ‘verpleeghuis-hits’, maar lekkere stevige pop- en rocknummers. Een gouden stem of zangervaring is absoluut geen vereiste, goede zin des te meer! 

Spelen in een band

Altijd al in een band willen spelen? Zin om die gitaar weer van zolder te halen? Wacht niet langer, en speel lekker mee! Laat ons weten wat u kunt en wilt en wij helpen u te zoeken naar de juiste bandmaatjes. Samen kunt u gaan oefenen in één van de professionele oefenruimtes. Lekker samen aan de slag, of onder leiding van een bandcoach, alles is mogelijk! Mensen die al een tijd niet meer gespeeld hebben, onzeker zijn, of hun mogelijkheden willen uitbreiden, kunnen een opfriscursus volgen.

Informatie of ondersteuning

Heeft u vragen of heeft u ondersteuning nodig om aan onze activiteiten mee te kunnen doen?  Of bent u juist bereid om iemand onderweg op te halen die minder mobiel is? Neem dan contact op via mygeneration@amstelring.nl of telefonisch met Misha de Jong: 06-146 466 43. Benieuwd wat er georganiseerd wordt? Bekijk dan de Facebook-pagina van My Generation.

Verder lezen