Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Kijk hier voor de laatste informatie over het coronavirus.

Meer informatie over Wolbrantskerkweg

Bezoektijden

Familie en vrienden zijn elke dag van harte welkom. Er zijn geen speciale bezoektijden. De beste tijd om langs te komen is tussen 10.00 en 21.00 uur.

Goed bereikbaar met openbaar vervoer

Wolbrantskerkweg is met openbaar vervoer (OV) goed bereikbaar.

Plan uw OV naar Wolbrantskerkweg

Gratis parkeren

U vindt gratis parkeergelegenheden aan de Ekingenstraat.

Plan uw route naar Wolbrantskerkweg

Activiteiten Wolbrantskerkweg

Samen koken, tafel dekken, boodschappen doen, planten water geven. Als het mogelijk is draait iedereen mee in ons huishouden. Maar er gebeurt meer!

Knutselen, muziek maken, wandelen in het park, een spel doen of met elkaar praten. In de Wolbrantskerkweg is bijna elke dag wel iets te doen.

Eropuit

Als het kan trekken we er graag op uit. Bijvoorbeeld naar Artis, Tuincentrum Osdorp of voor een picknick in het park. 

Huisdieren

Heeft u een huisdier, bijvoorbeeld een kat, vis of vogel? En neemt u deze het liefste mee naar uw nieuwe woning? We bespreken graag met u wat mogelijk is. Als u een huisdier meeneemt, is het belangrijk dat u of uw familie hiervoor kan zorgen.

Kapper aan huis

Wilt u uw haren laten knippen en verzorgen? Hiervoor hoeft u niet de deur uit. De kapper komt bij u in de woning. Wel zo makkelijk. Vraag één van de medewerkers naar de mogelijkheden en kosten.

Tijdelijk verblijf (logeren) Wolbrantskerkweg

U heeft dementie en woont thuis met uw partner. Of u heeft familie dichtbij die voor u zorgt. Het kan gebeuren dat uw partner of familie deze zorg tijdelijk niet kan doen, bijvoorbeeld door vakantie. In dat geval bent u welkom om tijdelijk te logeren in één van de groepswoningen van Wolbrantskerkweg.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag het de zorgexpert: 088- 97 20 200

Cliëntenraad

Elk huis van Amstelring heeft een eigen cliëntenraad. De Cliëntenraad van kleinschalig wonen Wolbrantskerkweg vertegenwoordigt de cliënten van de Wolbrantskerkweg. De cliëntenraad volgt het beleid van het locatiemanagement en geeft gevraagd en ongevraagd advies. De kwaliteit van de leefomstandigheden staat daarbij voorop. Iedere lokale cliëntenraad is vertegenwoordigd in de Centrale Cliëntenraad van Amstelring.

U kunt zelf deelnemen aan de cliëntenraad. Een cliëntenraad bestaat uit cliënten, familieleden, zaakwaarnemers, contactpersonen of personen die door een cliënt zijn gemachtigd.

Wilt u deelnemen aan de cliëntenraad? Neem contact op met de cliëntenraad. Vraag bij de receptie of de locatiemanager naar de contactgegevens.

Lees meer over de cliëntenraden van Amstelring.