Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Meer informatie over Vreugdehof

Bezoektijden

U bent de hele dag welkom, bij voorkeur tussen 11.00 en 21.30 uur.

Voor de revalidatieafdeling geldt een rusttijd van 13.00 tot 14.00 uur.

De Dagbesteding is open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Goed bereikbaar met OV

Vreugdehof is met het openbaar vervoer (OV) goed bereikbaar.

Plan uw OV naar Vreugdehof

Parkeren

U kunt parkeren in de directe omgeving van Vreugdehof. Op maandag t/m zaterdag geldt er betaald parkeren. Op zondag parkeert u gratis. Mantelzorgers kunnen een mantelzorgparkeervergunning aanvragen bij de gemeente.
 

Plan uw route naar Vreugdehof

Lekker eten in Vreugdehof

De dagelijkse maaltijden worden bij u op de afdeling geserveerd. Verder is er een gezellig restaurant waar u met familie en vrienden een drankje en een hapje kunt nuttigen.

Faciliteiten

U kunt volop gebruik maken van de voorzieningen in Vreugdehof:

 • Restaurant
 • Kapsalon
 • Opticien, op verzoek
 • Pedicure, op afspraak
 • Muziekkamer
 • Wifi
 • Stiltecentrum

Bidden, mediteren of gewoon even op jezelf zijn. In Vreugdehof hebben we een speciale, sfeervolle ingerichte ruimte waar iedereen die dat wenst, zich even kan terugtrekken.

Kerkdienst

In Vreugdehof is er één keer in de twee weken op zondag een kerkdienst. Regelmatig is er een andere voorganger. Wilt u een gesprek met een geestelijke verzorger, een priester, imam, rabbijn? Het is allemaal mogelijk.

In de buurt van Vreugdehof

Vreugdehof ligt aan de rand van Amsterdam-Zuid, in de wijk Buitenveldert. Houdt u van de natuur en wandelen? Het Amstelpark is dichtbij. En wie wil winkelen kan terecht in het overdekte winkelcentrum Gelderlandplein.

Activiteiten

Een spelletje doen of deelnemen aan een lezing. Iedereen kan aan onze activiteiten deelnemen. Een greep uit het aanbod:

 • Tekenen en schilderen
 • Luisteren naar klassieke muziek
 • Lezingen
 • Fietsen
 • Bewegen voor ouderen
 • Handmassage
 • Duofiets (kan gereserveerd worden)

Betalen met Amstelring Servicepas of pinpas

Uw aankopen in het winkeltje of het restaurant, de betaling van de kapper, uw deelname aan de kaartclub of aan een gezellige muziekavond: u betaalt in de huizen van Amstelring alles met één handige servicepas of met uw pinpas. Amstelring kiest voor betalen zonder contant geld vanwege veiligheid, gemak en kostenbesparing.

Verblijft u op een Tijdelijk Verblijf afdeling dan is het alleen mogelijk om te betalen met een pinpas.

Vrijwilligers en stagiairs

Onze vrijwilligers, leerlingen en stagiairs zijn goud waard. Vrijwilligers zijn in het bezit van een VOG (verklaring omtrent goed gedrag). Elke vrijwilliger vervult een belangrijke taak, zoals samen met u een boodschap doen, u halen en brengen naar activiteiten, helpen bij de maaltijd, etc.

Meehelpen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Cliëntenraad

Elk huis van Amstelring heeft een eigen cliëntenraad. De Cliëntenraad Vreugdehof vertegenwoordigt de cliënten van Vreugdehof. De cliëntenraad volgt het beleid van het locatiemanagement en geeft gevraagd en ongevraagd advies. De kwaliteit van de leefomstandigheden staat daarbij voorop. Iedere lokale cliëntenraad is vertegenwoordigd in de Centrale Cliëntenraad van Amstelring.

U kunt zelf deelnemen aan de cliëntenraad. Een cliëntenraad bestaat uit cliënten, familieleden, zaakwaarnemers, contactpersonen of personen die door een cliënt zijn gemachtigd.

Wilt u deelnemen aan de cliëntenraad? Vraag ernaar bij de receptie of de locatiemanager.

Lees meer over de cliëntenraden van Amstelring.

Koffie en thee

Thee en koffie zijn op de afdelingen en in de huiskamers de hele dag door gratis te krijgen. Ook voor uw bezoek. Is er even geen verse koffie en thee? Dan kunt u die zelf zetten. In het restaurant op de begane grond kunt u tegen betaling koffie, thee en andere dranken krijgen.