Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Meer informatie over Scala

Bezoektijden

Familie en vrienden zijn elke dag van harte welkom om op bezoek te komen. Er zijn geen speciale bezoektijden.

Goede bereikbaarheid

Kleinschalig wonen Scala is met openbaar vervoer (OV) makkelijk bereikbaar. Metrohalte De Vlugtlaan ligt direct naast het wooncomplex. Ook de uitvalswegen van de A10, A9 en de A4 zijn dichtbij.

Plan uw route naar Scala

Parkeren

U kunt parkeren in de directe omgeving van Scala. Hier geldt betaald parkeren op maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 19.00 uur. Op zon- en feestdagen is parkeren gratis.

Plan uw route naar Scala

Kapper en pedicure

Wilt u uw haren laten knippen en verzorgen? Of wilt u naar de pedicure? De kapper en pedicure komen bij u op de kamer. Wel zo makkelijk. Vraag een medewerker naar de mogelijkheden en kosten.

Dieren in Scala

Veel mensen vinden huisdieren leuk. Een hond aaien geeft bijna altijd een goed gevoel. De aanwezigheid van een dier helpt ook bij het leggen van contact met andere mensen.

Regelmatig komt er een lieve knuffelhond op bezoek in Scala. Hij wil graag geaaid en geknuffeld worden.
Ook Paro de zeehond is populair. Deze knuffelrobot maakt lieve geluiden en is heerlijk om vast te houden.

Heeft u zelf een huisdier? In Scala wonen we samen in een groepswoning. Daardoor is het helaas niet mogelijk om een huisdier mee te nemen.

Vrijwilligers en stagiairs

Onze vrijwilligers en stagiairs zijn goud waard. Zij vinden het leuk om met u te wandelen of op pad te gaan. Of muziek te maken en te dansen in de huiskamers. Bij Scala zijn wij hier erg blij mee, want onze zorgmedewerkers hebben voor deze leuke dingen niet altijd tijd. 

Wilt u meehelpen als vrijwilliger? Dan horen wij dat graag! Neem contact met ons op via (020) 756 66 17 of ons contactformulier.

Lokale Cliëntenraad

Elk huis van Amstelring heeft een eigen cliëntenraad. Cliëntenraad Scala vertegenwoordigt de cliënten van Scala. De cliëntenraad volgt het beleid van het locatiemanagement en geeft gevraagd en ongevraagd advies. De kwaliteit van de leefomstandigheden staat daarbij voorop. Iedere lokale cliëntenraad is vertegenwoordigd in de Centrale Cliëntenraad van Amstelring.

U kunt zelf deelnemen aan de cliëntenraad. Een cliëntenraad bestaat uit cliënten, familieleden, zaakwaarnemers, contactpersonen of personen die door een cliënt zijn gemachtigd.

Wilt u lid worden van de cliëntenraad? Neem contact op met de cliëntenraad: vraag ernaar bij het zorgteam of de locatiemanager.

Lees meer over de cliëntenraden van Amstelring.