Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content

Meer informatie over Noordhollandstraat

Bezoektijden

Familie en vrienden zijn elke dag van harte welkom om op bezoek te komen. Er zijn geen speciale bezoektijden. Liever geen bezoek meer na 22.00 uur om de nachtrust niet te verstoren.

Let op: er zijn twee van elkaar verschillende telefoonnummers waarop u de verschillende huizen kunt bereiken:
Huis 31: +31 6 42106856
Huis 39: +31 6 42106857

Goed bereikbaar met openbaar vervoer

Groepswonen Noordhollandstraat is met openbaar vervoer (OV) goed bereikbaar. De metro halte Van Boshuizenstraat en de bushalte zijn dichtbij.

Plan uw route naar Noordhollandstraat

Parkeren in omgeving

In de directe omgeving van Noordhollandstraat is voldoende parkeerruimte. Van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 - 19.00 uur geldt er betaald parkeren. In het weekend is parkeren gratis.

Plan uw route naar Noordhollandstraat 

Activiteiten Noordhollandstraat

Samen koken, tafel dekken, boodschappen doen, planten water geven. Als het mogelijk is, draait iedereen mee in ons huishouden. Maar er gebeurt natuurlijk nog meer. Zo lezen we samen de krant, kijken tv, doen iets creatiefs en vieren samen verjaardagen. Als u dat leuk vindt doet u mee aan de activiteiten in en rondom huis. Naast de broodnodige rust stimuleren wij u om actief te zijn.

Een greep uit de activiteiten:

  • samen wandelen
  • gym
  • geheugentraining
  • (live) muziek luisteren
  • in de tuin werken

Lokale cliëntenraad

Elk huis van Amstelring heeft een eigen cliëntenraad. De Cliëntenraad Noordhollandstraat vertegenwoordigt de cliënten van Noordhollandstraat. De cliëntenraad volgt het beleid van het locatiemanagement en geeft gevraagd en ongevraagd advies. De kwaliteit van de leefomstandigheden staat daarbij voorop. Iedere lokale cliëntenraad is vertegenwoordigd in de Centrale Cliëntenraad van Amstelring.

U kunt zelf deelnemen aan de cliëntenraad. Een cliëntenraad bestaat uit cliënten, familieleden, zaakwaarnemers, contactpersonen of personen die door een cliënt zijn gemachtigd.

Wilt u deelnemen aan de cliëntenraad? Neem contact op met de cliëntenraad. Vraag het zorgteam of de locatiemanager naar de contactgegevens.

Lees meer over de cliëntenraden van Amstelring.