Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Meer informatie over Jatopa

Bezoektijden

Familie en vrienden zijn elke dag van harte welkom om op bezoek te komen. Er zijn geen speciale bezoektijden. Het is fijn als familie, vrienden en mantelzorgers zo vaak mogelijk komen. Zij kunnen net dat beetje extra gezelligheid en levendigheid geven.

Goed bereikbaar met openbaar vervoer

Groepswonen Jatopa is met openbaar vervoer (OV) makkelijk bereikbaar. Metrohalte Jan van Galenstraat ligt op loopafstand. Ook stopt tram 13 in de buurt. De uitvalswegen van de A10, A9 en de A4 zijn dichtbij.

Plan uw OV naar Jatopa

Parkeren in omgeving

U kunt parkeren in de directe omgeving van woongebouw Jatopa. Hier geldt betaald parkeren. Op zon- en feestdagen is parkeren gratis.

Plan uw route naar Jatopa

Voorzieningen

Alle voorzieningen zijn dichtbij huis. Op loopafstand vindt u winkels en een supermarkt. Het centrum van de stad is met de auto of het OV goed bereikbaar. Ook de Sloterplas en het Rembrandtpark liggen in de buurt.

Activiteiten

Samen of op initiatief van familieleden, mantelzorgers en vrijwilligers organiseren we allerlei bezigheden en activiteiten. Ook als u even niets wilt, met rust gelaten wilt worden, begrijpen we dat. Wij hopen dat iedereen zichzelf kan zijn en zijn eigen identiteit kan behouden.

Activiteiten:

  • Wandelen
  • Samen zingen, dansen of bewegen
  • Een koor dat op bezoek komt
  • Een feestje
  • Er op uit
  • Bloemstukken maken

Kapper en pedicure

Wilt u uw haren laten knippen en verzorgen? Of wilt u naar de pedicure? De kapper en pedicure komen bij u op de kamer. Wel zo makkelijk. Vraag één van de medewerkers naar de mogelijkheden en kosten.

Vrijwilligers en stagiairs

Onze vrijwilligers en stagiairs zijn goud waard. Zij vinden het leuk om met u te wandelen of op pad te gaan. Of muziek maken. In Jatopa zijn wij hier erg blij mee, want onze zorgmedewerkers hebben voor deze leuke dingen niet altijd tijd.

Wonen en zorg gescheiden

In Groepswonen Jatopa zijn wonen en zorg gescheiden. De woningen zijn in beheer van de woningbouwvereniging. U betaalt iedere maand huur en servicekosten. Met AOW kunt u ook wonen in Jatopa. U vraagt dan huursubsidie aan. Uw verblijfsindicatie is de basis voor de zorg die u krijgt. Meer lezen over Scheiden Wonen Zorg.